Tap mot Stjørdalsblink

Åfjord tapte dagens kamp mot Stjørdalsblink med siffrene 7-0. Åfjord fikk sin midtstopper Kent Skalmerås utvist etter 10 minutter så 80 minutter med 10 spillere på banen ble blytungt. Thomas Adsen hadde nok engang en kjempekamp og reddet oss fra ett styimageggere tap. Stillingen ved pause var 2-0 til hjemmelaget. I andre omgang holdt guttene lenge unna men i det 80.minutt stod det 4-0 til vertene. 3 mål til rant inn på slutten og to av disse satte Stjørdalingan inn på overtid. Åfjord er nå definitivt klar fir 3.divisjon i og med at Fet tapte i Alvdal. Målet om å berge plassen ble nådd. Tusen takk til spillere, trenere, støtteaimagepperat, publikum og våre fantastiske sponsorer for det dere har bidratt med. En kamp igjenstår og den går på Åset neste lørdag mot Rørvik, og da håper vi på publikumsrekord for å hedre guttene

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: