Åfjord med seier på Ørlandscup

Åfjord 2 gikk seirende ut av årets julecup på Ørlandet. I finalen slo guttene Ørland med siffrene 5-3. Ørland gikk tidlig opp i ledimageelsen og ledet 2-0 tidlig i kampen. Arvid Sæther By ville det annerledes og kvitterte raskt med 2 mål og dermed likelangt. Ørland gikk nok en engang i ledelsen, før Sondre Refsnes utlignet til 3-3. De to siste scoringene til Åfjord satte Ronny Hegvik og Marius Forfot. Åfjord stillte med 3 lag i årets cup. Åfjord 1 røk etter ekstraomganger i semifinalen mot nettopp Ørland som kom til finalen. Toppscorer for Åfjord ble Gøran Hosen med 11 mål.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: