Cupexit og litt oppdatering

Da har det lenge vært stille på hjemmesiden og en liten oppdatering rundt a-laget følger.

Igår gikk vi på ett stygt tap i cupen mot ett veldig godt Steinkjerlag med sifrene 7-1. Stillinga ved pause var 3-1. Ronny Hegvik scorte Åfjord sitt mål. Årets utgave av Steinkjer vil nok være i toppen i årets 3.divisjon. Steinkjer hadde total dominans igjennom denne kampen bortsett fra de siste 20 minuttene av 1.omgang.

Åfjord har denne sesongen mistet mange spillere men også nye er kommet til. Thomas Adsen gikk til Strindheim, Magne Staven Larsen til Stjørdalsblink, Gøran Hosen og Torbjørn Melhuus til Korsvold,Daniel Viem til Steinkjer samt at Raymond Braseth og Vidar Amundal har trappa noe ned. Raymond har imidlertidlig dukket opp igjen så får vi håpe han blir med og bidrar litt utover sesongen.

Nye spillere inn er Adrian Andresen fra byåsen toppfotball og Asle Hammerdal som er keeper og kommer fra Strindheim. I tillegg er Jesper Hosen tilbake fra skade. Og så har 2 spennende gutter i Iver Berntsen og Daniel Tårnesvik tatt steget opp i alagsstallen.

Igjennom vinteren er det spillt endel kamper med varierende resultat. Seieren mot Namsos på Åset smakte godt og ga guttene noe selvtillit.

Vi har fortsatt trua på at vi skal gjøre en grei figur i årets 3.divisjon og allerede 11.april kommer Neset på besøk på Åset og da håper vi på masse folkPhoto 25.10.14, 23.27.34

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: