Tap mot Neset

Åfjord tapte 1-0 mot Neset i seriåpninga på Åset. Neset kom til Åfjord full av selvtillitt etter at de tidligere i uka slo ut sterke Steinkjer i cupen. På åset var det Åfjord som kom best igang og  Ronny Hegvik sitt frispark tidlig i første omgang var bare centimetre fra mål. Skuddet hadde god kurs mot krysset men gikk i kryssfeste og ut. Etter dette kimageom Neset mer og mer med og hadde noen sjanser, men en god Asle Hammerdal i buret tok det som kom. Andre omgang hadde såvidt begynt da Nesets toppscorer fikk tredd ei pasning igjennom mellom back og stopper og dermed 1-0. Etter dette tok Åfjord over kampen og med mange sjanser så føltes det at scoringen måtte komme. Dette skjedde ikke og dermed elleville jubelscener fra frostabyggen. I denne kampen hadde guttene fortjent minst ett poeng, kanskje tre men da må sjansene omsettes i scoringer. Allikevel en del positivt å ta med seg fra denne kampen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: