2 tap denne uka

Åfjord har spillt 2 kamper denne uka og tapt begge. Mandag ble det 4-2 tap mot Nardo i Trondheim. Adrian Andresen og Kristoffer Flenstad scorte for Åfjord. I denne kampen som Nardo ledet 4-0 etter 18 minutter kom guttene til hektene igjen og produserte mange sjanser. 2 av de ble omsatt i mål

Lørdag ble det et nytt tap da studentene fra Ntnu kom på besøk. Dette var et meget godt fotballag . Ntnui trillet ball og produserte målsjanser og scorte i fleng. Det stoppet ikke før resultat-tavla viste 1-6. Kenneth Fremo satte Åfjord sitt mål

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: