35 Øystein Hegvik

Yrke: Servicekar hos Salmar

Høyde: 1.93

Posisjon: Spiss

Født: 03.11.85

Tidligere klubber: Ingen

Favorittklubb: Liverpool

Favoritt spiller: Javier Saviola

Men hva mer vet vi? «Møtende spiss» blir sjelden nevnt i forbindelse med Øystein.  Han har siden guttedagene vært en måltyv av rang, og med 1,93 på sokkelesten ruver han godt i feltet, selv om jeg nok kan telle på en hånd de gangene jeg har sett ham skåre på hodet. Treningsiveren er variabel på denne gitarspillende bohemen. Lenge trodde jeg det var et utslag av å bo på Grøttingen, og at Øystein ble lei av å kjøre så langt, men den teorien fikk et skudd for baugen da han valgte å kjøpe seg et fint lite hus i Monstadfeltet.Han har rett og slett mye å gjøre, denne gutten! Med turnusjobbingen sin har han nok rett og slett ikke overskudd til all treningen som skal til, men han møter opp likevel! Det er godt å vite at han restituerer godt, og har et variert kosthold. Hvem visste vel at Grandiosa med potetstappe oppå dekker alle næringsbehoven en profesjonell fotballspiller behøver nå til dags?

Ellers skal det sies at Øystein nok drar fordel av å ha sin eldre bror Ronny på laget. Samspillet dem i mellom har flere ganger gitt folk en a-ha-opplevelse á la Laudrup- eller De Boer-brødrene, noe de nok har perfeksjonert hjemme på Grøttingen. Riktignok har Øystein et litt mildere temperament, til en viss grense er nådd.Ingen kan bli så sint som Øystein når han føler seg urettferdig behandlet, eller pådra seg like tøysete gule kort. Men det er jo derfor vi liker ham. I festlig lag kommer den mildere siden fortere frem, så at han får utløp for frustrasjonen sin på fotballbanen kan bare være av det gode.
Øystein er en av de mer rutinerte på laget nå, og håpet for fansen kan bare være at han har mange år igjen i seg, så vi får nyte av de tekniske dragningene, de sugende løpende rettvendt mot mål, og hans framifrå relasjon til dommerne. Rett og slett en publikumsyndling, som gjør ting litt annerledes, og er nok Åfjords bohem, på mange måter.
Måtte han fortsette å skåre i 3. divisjon, og invitere på FIFA på storskjerm hver gang jeg tar turen hjem for å følge kamp.

Reklamer

2 Responses to 35 Øystein Hegvik

  1. Hansi says:

    Hei du, Øystein!

    Spør far din om han en gang for lenge siden fikk en «åååårrrrrr» – da han fiska i bekken sammen med meg – og gikk inn i familieselskapet i stua med «ååren» dinglende fra rognkjeppfiskestanga!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: