32 Vidar Amundal

Vidar Amundal   

 

Draktnummer:

Yrke: Student

Høyde: 1.83

Posisjon: Sentral midtbane

Født: 05.11.88

Tidligere klubber: Ingen

Favorittklubb: Man Utd

Favorittspiller: FIFA utgaven av Darren Fletcher

Kallenavn: The Kangaro0 Man

Fact: Første spiller i Åfjords historie som ble tildelt Asgeirskjorta.

Don Juan

Hele Åfjords Don Juan, altid en dame i hver hand..

Vidar beskriver seg selv som en livlig og glad gutt som er glad i motoriserte kjøretøy, fest og damer. Innimellom all festingen og alle damene hender det seg også at han trener.  For det meste har Vidar vært å finne på fotball eller hånballbanen, men i de senere årene har han også frekventert oftere på diverse treningstudio. Alle trodde at Vidar begynte på treningstudio for å forbedre fysikken sin på banen, men det var hos damene Vidar håpet på mest gevinst. Heldigvis kan vi andre se at den større fysikken også har hjupet han til å bli en bedre fotballspiller.

Råner?

Vidar har altid vært glad i bil og har eid diverse biler som av mange kan bli sett på som klassisike rånebiler, men selv tibakeviser han sterkt at han er noen råner. Han er mest opptatt av å komme seg fra A til B, fort nok.. Fine biler går ikke fort nok for Vidar. Derfor har han nå invistert i en motorsykkel.

NINJA!

Nå kjører han rundt på en Kawasaki NINJA!! En ninja som trener Hosen egentlig ikke vil at Vidar skal kjøre. Faktisk så ønsket OP å skrive ned i kontrakten at han bare fikk lov til å føre kjøretøy med minimum 4 hjul. Men midtanespilleren er så glad i fart og spenning at dette gikk han ikke med på.  Foruten å cruise rundt på forskjellige kjøretøy er en av hans store lidenskaper å opptre på diverse radiokanaler hvor han bidrar til at lytterne altid får seg en god latter. Hans seneste bidrag var da han noe ufrivilig ble med på programmet «Lur en venn» på Radio NRJ. Aldri før har vel en Åfjordspiller bidratt til å skape så mye latter og glede.

På banen er Vidar kjent for å være en duellsterk og hartarbeidene midtbanespiller. Han har en sykt god spents og en reltativ bra nærteknikk(iallefall frem til han blir sliten). Vidar er tilbake i gul drakt etter ett opphold hos Australske Curtin SC og vi mener å se at han har forbedret seg som spiller etter utenlandsoppholdet.

Til tross for fine biler, masse damer, proffspill i Australia og status som radiostjerne kan vi fortelle et Vidar ikke på noen som helst måte har mistet bakkekontakten. Han er en av de mest trivelige og jordnære spillerne på laget og alle i klubben setter pris på at Vidar nå endelig er tilbake i moderklubben.

https://afjordsenior.com/2011/12/01/the-kangaroo-man-returns/

Vidar er glad i fart og morro!

Noen ganger blir det vel mye morro!

Reklamer

One Response to 32 Vidar Amundal

  1. Tilbaketråkk: Tilbake i trening « Åfjord Seniorfotball

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: