12 Thomas Adsen

12 Thomas Adsen keeper

Yrke: Ingeniør

Høyde: 1.82

Posisjon: Keeper

Født: 11.09.90

Tidligere klubber: Strindheim

Favorittklubb: RBK

Thomas er et lysglimt i en heller lite fotballinteressert 90-årgang i Åfjord og viderefører klubbens stolte keepertradisjoner. Han har sine store styrker er på strek og i én mot én-situasjoner hvor ytterst  få i Trøndelag er bedre. Han har et stort vinnerinstinkt og mener selv at han bør redde alle straffespark. Han debuterte på A-laget  som 16 åring og har vært vårt ubestridte førstevalg siden den gang. (Med unntak av et par sesonger hvor han insisterte på å være utespiller.)

Thomas er et naturtalent av de sjeldne, og kan spille ute på banen også. Om han spiller spiss, midtbane, midtstopper eller keeper har ikke så mye å si, han presterer like godt uansett. Og når vi sier at Thomas er et naturtalent av de sjeldne, så er ikke det fordi han kan bekle samtlige posisjoner på fotballbanen, men selvfølelig fordi han er veldig flink i det han holder på med. Fotball, håndball, ski, sykling og  volleyball er bare et fåtall av idretter som han behersker med stor bravur.

Thomas blir i likhet med den foregående sesongen en viktig brikke på laget også denne sesongen. Med en egen evne til å avgjøre kamper i favør Åfjord med match-vinnende redninger på gunstige tidspunkt kan Thomas fort bli forskjellen på tap og seier.

Reklamer

One Response to 12 Thomas Adsen

  1. Tilbaketråkk: Thomas Adsen tilbake i buret « Åfjord Seniorfotball

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: