Åfjord – Fet

Kampfakta:

Åfjord – Fet (2-0) 2-0
10. serierunde
Åset kunstgress 14.06.14

Tilskuerantall: 75

1-0: Ronny (18)
2-0: Ronny (29)

Gule kort (Åfjord): ingen

Lagoppstilling (4-4-2):

Thomas
Arvid – Vidar – D.Viem – Kent
Raymond – Kenneth V – Magne – Ronny
Gøran – Nikolai

Bytter:
Nikolai ut – Marius inn (55)
Kent ut – Ribwar inn (78)

Ubenyttede innbyttere: Mats og Dani

Kampreferat

Etter å ha møtt 3 av 4 oslolag, i Oslo, der vi har plukket 7 av 9 poeng, trodde nok mange at kampen mot Fet skulle bli en enkel gjennomkjøring. Spesielt når vi kunne vise til den formen vi har vist i de siste kampene. (henholdsvis mot Byåsen 2 og Tynset i tillegg til oslolagene). Vi i spillerstallen var fast bestemt på å ikke gå i undervurderingsfellen, og så på dette som en vanskelig 6-poengerskamp. For selv om Fet ligger i bunnen av tabellen, har de 1-målstap mot både Tynset og Verdal, samt en sterk borteseier mot Byåsen2, noe som er 3 meget gode prestasjoner. Vi var som sagt veldig fokusert foran denne kampen, og det vistes allerede fra starten av i kampen. Vi gikk hardt ut og tok kommandoen fra start. Det var tydelig at Fet hadde fått med seg hvordan vi har levert i de siste kampene, for respekten var tydelig.
Det tok derfor ikke lange stunden før Åfjord gikk opp i ledelsen hjemme på Åset. Allerede etter 18 minutter spilt, fikk Ronny ballen fra Kenneth V på rundt 30 meter. For dere som kjenner Ronny, trenger han ikke å bli bedt to ganger. Han fyrer av, kanskje noe overraskende, et skudd som går rett i mål! Fantastisk prestasjon.
Etter målet fortsatte vi å styre. Og bare 11 minutter senere blir Magne felt på rundt 20 meter. Hvis dere synes det første målet var en god prestasjon, var ikke det andre noe dårligere. På frisparket stiller Ronny seg opp og gjør seg klar. Da dommeren blåser i fløyten, curler Ronny ballen i en fantastisk bue i nærmeste kryss. Dette er to mål av høy klasse! Ellers har vi sjanser der både Nikolai og Gøran viser at de giftige med den ekstreme hurtigheten de besitter, noe forsvarerne tydelig synes er lite komfortabelt.
2-0 blir også pauseresultatet.

Andre omgangen føler vi at vi har god kontroll på. De hadde et par gode sjanser, men en kombinasjon av dårlige avslutninger og nok engang en meget god Thomas, blir dette totalt ufarlig. Den første gode sjansen vi får er ved Nikolai. Dette er en sjanse han skaper på egenhånd da han jobber til seg en ball i bakrom, og får avsluttet. Uheldigvis går avslutningen utenfor. Selv om dette var det siste Nikolai gjorde i kampen viser han at han absolutt har mye å bidra med i 3.divisjon. Med fart og guts skaper han utrygghet i forsvaret til motstanderen og sjanser for oss. Vi er helt sikre på at målene kommer, og at Nikolai kommer til å bidra meget positivt for oss fremover!
Erstatteren, Marius er i besittelse av den neste store sjansen til Åfjord i det 75 min. Etter flott spill og fine kombinasjoner, ender ballen til slutt hos Marius, som på en touch fra 7-8 meter fyrer av mot mål. Ballen smeller uheldigvis i stanga! Hadde den gått innenfor, hadde dette vært ei fantastisk fin scoring!
Vi fortsatte og male på, og etter 80 spilte minutter er det Raymond som smeller ballen i nettveggen! Dette er også et resultat av et fint gjennomspill, men Raymond får desverre litt for skrå vinkel i det han fyrer. Kunne nok med fordel spilt 45 inn til 3-4 åfjordsspillere som står i kø for å sette inn 3-0 målet. Ellers var kampen preget av en meget god Kent som kanskje spiller sin beste kamp i Åfjordsdrakta så langt! Er meget villig til å bli med offensivt, og med litt større presisjon på innleggene ville nok resultatet vært noe annet. Arvid på motsatt back leverte også en god match!
Vidar og Daniel fortsetter og levere, og er først på det meste. De bryter foran, vinner dueller og er meget solid! Midtbanen jobber usedvanlig hardt som vanlig, og viser hvor viktig jobben de legger ned kamp etter kamp er. Verdt og nevne er også viktigheten med å ha en Thomas i form bak stengene, som ikke har vært med å tapt en kamp på over 1 år(!)
En godt gjennomført forestilling av samtlige, i en kamp vi viser gode tendenser offensivt, selv om vi har litt dårlig uttelling foran mål. Alt i alt en fortjent seier!

Dagens Asgeir: Ronny Hegvik – Setter to fantastiske mål som sikrer 3 nye poeng for et åfjordslag i medvind!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: