Åfjord – Gjerdrum

Kampfakta:

Gjerdrum – Åfjord 1-3 (1-1)
8. serierunde
Gjerdrum kunstgress 31.05.14

Tilskuerantall: 15

0-1 Gøran Hosen (6 min)
1-1 Reinli (7min)
1-2 Fremo (65 min)
1-3 Fremo (83 min)

Gule kort (Åfjord): ingen

Lagoppstilling (4-4-2):

Thomas
Arvid – John Einar – D.Viem – Kent
Raymond – Kenneth V – Ronny – Matias
Gøran – Magne

Bytter:
Kent ut – Fremo inn (60 min)
Gøran ut – Mats inn (88 min)

Ubenyttede innbyttere: Øystein

Kampreferat:

Da den andre flyreisen for sesongen sto for tur, var det Gjerdrum som var vår neste motstander. Med et åfjordslag i god flyt som har sanket 7 poeng på 3 kamper før denne, var guttene fra Åfjord meget lystne på å opprettholde denne formen.
Vi ble møtt i Gjerdrum av hyggelige folk som vartet opp med frukt, cola og sprite før kampen, noe vi satte stor pris på.
Med en god del frafall fra spillere som tidligere har spilt stort sett alt, fikk andre sjansen til å vise seg frem. Noen endringer ble som dere ser gjort i både formasjon og lagoppstilling, noe som skulle vise seg å ikke svekke laget nevneverdig.

Kampen åpnet litt rotete av begge lag. Det ble mye frem og tilbake, noe som resulterte i to kjappe mål. Først spiller Kenneth V (ikke Raymond som det ble nevnt under liveoppdateringen) gjennom Gøran, som lekkert setter ballen i lengste, og sender oss i føringen allerede etter 6 minutter. En flying start til stor glede for både spillere og de som nøt sola fra benkeplass. Kun minuttet etter lykkes Gjerdrum med det de prøvde på hele kampen, nemlig å slå den langt i bakrom til en av kantene. Denne gangen var det høyrekanten som tilslutt endte opp med ballen. Han spilte igjen til motsatt kant som satte inn reduseringen. Det som ble en flying start ble fort omgjort til spenning for spillerne på banen. Resten av første omgang ble bestående av mye frem og tilbake, der Matias blir felt og mener han skulle hatt straffe, Ronny blir spilt fri på 16, men skuddet sklir av foten, Thomas med ei kjemperedning der han er nede lynkjapt og holder ballen i fast da Gjerdumspiller kommer alene med keeper og et annulert mål fra Matias grunnet offside. Ingen av lagene klarer å omsette sjansene i mål, så pauseresultatet blir 1-1. Helt greit.

I andre omgang føler vi at vi åpner best. Vi sliter derimot med å etablere noe fint spill, men med en laginnsats og en vilje utenom det vanlige føler vi selv at vi er det beste laget. Vi fant tidlig ut hvordan de spilte, da de hele tiden søkte bakrom på kantene. Backene som fikk et sjokk i første og som hadde mer enn nok med å forsvare seg, knekte koden og gjorde det mye vanskeligere for Gjerdrum i den andre omgangen. I det 60 min blir Fremo byttet inn. Kent går ut. Fremo tar spissplassen sammen med Gøran slik at Magne får ned å bidra med sin kapasitet på midtbanen. Et bytte som skulle vise seg å være en genistrek, for ikke lenge etter kommer et langt utspill fra Thomas i retning Kenneth V. Kenneth stusser gjennom Fremo som alene med keeper enkelt legger ballen elegant over keeper, og sender Åfjord i ledelsen. 1-2!
Derfra og ut jaktet Gjerdrum, men Åfjord forsvarte ledelsen godt og gjorde det meget vanskelig for Gjerdrum. Istedet for en utligning av Gjerdrum, økte Fremo ledelsen til 1-3 i det 83 minutt da han kommer på bakre og setter den etter et godt innlegg. Derfra og ut ser det ut som kampen er punktert. Åfjord forsvarte seg godt både med godt forsvarsspill samt en Thomas i storform.
Fremo gjør et veldig godt innhopp og viser at farten hans virkelig er vanskelig å håndtere for forsvarerne. Jobber kjempebra på midtbanen gjennom hele kampen, og god førsteforsvarsjobb av spissparene. Alt i alt en knallsterk lagsseier av et lag som jobber godt sammen og presterer jevnt over hele fjøla. Vanskelig å velge banens beste i en sånn kamp.

Dagens Asgeir: Thomas Adsen! Holder oss inn i kampen på 1-1 med ei kjemperedning. Er stødig hele kampen, og gjør ingen feil.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: