Åfjord – Kil/Hemne (Vinterserie)

Da klokken slo 13.00 søndag formiddag, ble vinterseriekamp nummer 2 sparket i gang på Lade.
Vi skulle i denne kampen måle krefter mot Kil/Hemne. Vi har tidligere spilt mot de da vi var i 3.divisjon for 2 år siden, der begge kampene endte med tap. Ubetydelig av tidligere resultat, hadde vi i denne kampen mål om høy aggresivitet og balltempo.

Åfjord leverte en god kamp på solfylte Lade i dag!

Åfjord leverte en god kamp på solfylte Lade i dag!

Vi startet følgende:

Jan Magne
Arvid – Vidar – Kent – Marius
Kris – Magne
Raymond – Kenneth V – Ronny
Nikolai

Allerede etter noen få sekunder spilt, gikk vi i angrep. Noen fine kombinasjoner på høyresiden satte opp Raymond i fin innleggsposisjon. Innlegget havnet på hodet til Ronny som headet inn en tidlig 1-0 scoring. Vi fortsatte med høyt press og aggresiv spillestil og gjorde det litt vanskelig for Kil/Hemne. Dette resulterte til i at Nikolai satte inn kampens andre mål, og ga oss ei komfortabel 2-0 ledelse til pause.

I andre omgang ble Marius erstattet med Mats, Nikolai med Ribwar, Ronny med Johannes, Arvid med Mikael og Raymond med Fremo.
Vi åpnet andre omgang på samme måte, og scoret etter kort tid da Kenneth fikk ballen på 45, og dundret den imål. Derfra gikk det ei lita stund der Kil/Hemne hadde presset, og fikk tilslutt ei fortjent utligning til 3-1. Dette ville Kenneth V gjøre noe med, og sendte ivei ei kule mot lengste hjørne fra skrått hold ikke mange minuttene etter. Der kommer Ribwar og styrer den inn til 4-1. Dere trodde kanskje vi var fornøyd med det?
Magne fikk ballen på vår banehalvdel, og med de fleste av Kil/Hemne spillerne i angrep, satte han fart mot Kil/Hemnes mål, passerte et par spillere og fastsatte sluttresultatet til 5-1.

Alt i alt en grei kamp av oss. Vi holdt oss til planen, noe som fungerte bra akkurat i dag. Føler samtidig at Kil/Hemne ikke presterte på sitt beste, så vi slår oss lang ifra til ro, selv om resultatet viser 5-1. Vi har enda mye og jobbe med, og flere ting vi må bli bedre på, men at vi er fornøyd med kampen og resultatet skal vi ikke legge skjul på. Nå skal vi bygge videre på den gode prestasjonen og jobbe hardt frem mot neste vinterseriekamp som går om 14 dager mot Tynset i Trondheim.

YNWA

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: