Åfjord – Nardo

Søndag 9.mars møtte vi Nardo i vinterens siste vinterseriekamp. Kampen ble avviklet på Nissekollen.
Vi stilte med en tropp som var revansjesugne etter Tynset-tapet helgen før, samtidig som vi også hadde med en debutant i midtstopperen Oskar Malmo. Lagoppstillingen var som følger:

Nikolai kom inn i pausen og ble matchvinner da han satte inn 2-0 målet.

Nikolai kom inn i pausen og ble matchvinner da han satte inn 2-0 målet.

Thomas
Raymond – Vidar – Oskar – Kent
Magne – Kris
Fremo – Mikael – Ronny
K.Moen

Med en aggresiv innstilling og et mål om å kjøre kampen, gikk vi ut med et relativt høyt press for å skape vanskeligheter for Nardo.
Vi fortsetter med den gode trenden, og triller mest mulig ball. Vi har noen få farligheter ut i omgangen, men klarte ikke å omsette sjansene i mål. Ikke før Ronny får ballen fra 25-30 meter. Ronny (som er venstrefot) skyter med høyre, utagbart for Nardo’s sisteskanse. Ei perle av ei scoring! 1-0 blir også pauseresultatet. Kom til mange gode muligheter på høyrekanten til Fremo og Raymond etter noen utsøkte pasninger fra midtstopper Malmo. Viser utvilsomt at han har en dødelig presis venstrefot, noe som kan vise seg å komme godt med utover våren og høsten.

I pausen kom Nikolai  inn for Mikael på spiss, samtidig som K.Moen tok den hengende rollen. Nikolai lovte under 1.omgang at hvis han kom inn, skulle han score på første sjanse! Ikke lange tiden tok det før han holdt det han lovte, og satte den i mål på både første sjanse og berøring. Frisparket fra Kris ble slått på første stolpe, der Nikolai kom å satte den i mål.
Derfra og ut, falt prestasjonen en del, og Nardo tok mer og mer over banespillet. Etter ca.80 minutter spilt, fikk de frispark i farlig posisjon. En litt hissig Nardospiller slo etter Kris under markeringa og fikk derfor marsjordre. De klarte imidlertidig å sette frisparket i mål, og reduserte til 1-2, noe som også ble sluttresultatet.

ynwa

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: