Åfjord – Neset

Magne spilte en meget god kamp mot Neset!

Magne spilte en meget god kamp mot Neset, og ble kåret til dagens Asgeir!

Kampfakta:

Åfjord – Neset 4-0 (3-0)
5. serierunde
Åset kunstgress 18.05.13

Tilskuerantall: 50

1-0 Ronny
2-0 Magne
3-0 Magne
4-0 Ronny

Gule kort (Åfjord): Ingen 🙂

Lagoppstilling (4-2-3-1):

Sindre – Raymond, John Einar, Vidar, Mats – Kenneth V, Magne – Marius, Christian (Kris 46′), Ronny (Kenneth G 79′) – Øystein (Ribwar 71′)

Ubenyttede innbyttere: Odin, Mikael, Thomas

Referat:

I alt for mange varmegrader tok vi lørdag imot Neset på Åset kunstgress for å spille om tre nye poeng i årets 4. divisjon. Neset har åpnet denne sesongen forrykende, og sto med intet mindre enn 4 seire på 4 kamper før lørdagens oppgjør. For oss var dette derfor en meget viktig kamp da Neset kunne sikret seg et stort forsprang på oss med seier i denne kampen, og vi var av den grunn tente på å påføre Neset årets første tap.

Kampen startet smått nervøst med mye stillingskrig på midtbanen. Etterhvert tok vi mer og mer over, og etter 9 spilte minutter får vi også uttelling. Ronny får ballen like utenfor sekstenmeteren og klinker ballen i lengste kryss med høyreslegga, 1-0!

2-0 kommer bare 4 minutter senere, når Magne løper seg fri utenfor sekstenmeteren og sender ivei en suser med venstrefoten ned til venstre for Nesets målvakt som er sjanseløs. Og at dette var dagen for feil-fot-scoringer viste Magne etter 34 spilte minutter da han tar med seg ballen fra langt nede på egen banehalvdel, forserer opp langs venstresiden og fyrer av med venstreslegga fra drøye 20 meter, hardt og kontant til 3-0! En meget god prestasjon av Magne, som vartet opp med flere gode prestasjoner i denne kampen.

3-0 var stillingen til pause.

Kun 10 minutter var spilt av omgang nummer 2 da kampens gigant igjen var på farten. Magne drar seg lett forbi Nesets back inne i sekstenmeteren og blir felt. Et soleklart straffespark som ekspeditør Ronny setter sikkert til venstre for målvakt, og vi går opp i en komfortabel 4-0 ledelse.

Resten av kampen bølger mye fram og tilbake. Neset får etterhvert satt et viss press på oss, men uten å få uttelling. Først og fremst på grunn av vår meget gode sisteskanse Sindre som gjør en meget god kamp. Varter opp med flere feberredninger og er god og trygg i feltet. Nesets forsøk på få en redusering fører naturligvis til at vi får flere gode kontringsmuligheter, men heller ikke vi får satt flere baller i nota denne alt for varme mai-dagen. Kampen ender derfor 4-0, og vi er i aller høyeste grad fortsatt med i toppen av divisjonen.

Takk til publikum for god støtte nok en gang! Neste kamp for oss er borte mot Strindheim 2 førstkommende fredag klokken 19:30.

Dagens Asgeir: Magne Staven Larsen! En maskin på midtbanen og jobber utrettelig. Tomålsscorer og skaffer straffespark, i tillegg til at han er arkitekten bak mye av Åfjords gode spill. Vel fortjent!

Børs:

Sindre: 9
Raymond: 7
John Einar: 7
Vidar: 8
Mats: 7
Kenneth: 8
Magne: 10
Marius: 7
Christian: 7
Ronny: 8
Øystein: 7
Kris: 7
Ribwar: 7
Kenneth: *

* For lite spilletid

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: