Åfjord – Rørvik

Kampfakta:

Kenneth leverte sin en meget god kamp, og ble et enkelt valg da "dagens Asgeir" skulle kåres.

Kenneth leverte en meget god kamp, og ble et enkelt valg da «dagens Asgeir» skulle kåres.

Åfjord – Rørvik (0-0) 1-1 1. serierunde Åset kunstgress 20.04.13

Tilskuerantall: ca. 100

1-0: Raymond (John Einar) 1-1: Rørvik

Gule kort (Åfjord): John Einar

Lagoppstilling (4-2-3-1):
Thomas – Mikael, John Einar, Vidar, Mats – Kenneth, Magne – Raymond, Kris, Ronny – Marius

Bytter: Marius ut – Øystein inn (45) Kris ut – Ribwar inn (75)

Ubenyttede innbyttere: Sindre, Espen, Johannes, Odin, Kenneth G

Referat:

Lørdag 22.04, ble sesongen 2013 sparket igang hjemme på Åset stadion mot Rørvik. Med veldig mange lokale og trofaste supportere på tribunen, et heltent åfjordslag og med gamle veteraner som skulle utkjempe en etterlengtet duell bestående av straffespark i pausen, lå alt til rette for en festaften på Åset. De eneste som kunne sette en stopper for det, var nemlig gjestene fra Rørvik.

Vi var veldig innstilt på at vi SKULLE ta 3 viktige poeng i årets første kamp, slik at vi fikk en god start på sesongen. Vi visste ut fra fjorårets og vinterens resultater at Rørvik slett ikke var til å spøke med, og at vi kom til å få kamp til døra.

Kampen åpnet ikke veldig bra, det var mye hawaii-fotball og mye rot hos begge lag. Vi klarte aldri få spillet til å sitte og det ble mye halvhjertet pasningsspill og avslutningsforsøk. Rørvik var veldig gode defensivt og gjorde det selvfølgelig vanskelig for oss. Det som imidlertidig var oppløftende var at vi også var gode defensivt, og slapp Rørvik til svært få farligheter. Med to lag som leverer bra forsvarsspill samtidig som begge lag lugger litt offensivt, blir første omgang aldri en underholdende forestilling for de fremmøtte på tribunen. Lagene går til pause med stillingen 0-0.

I pausen ble som sagt straffekonkurransen avholdt, og veteranene skulle vise hvem som fortsatt hadde mest krutt i støvlene. Kanskje ikke veldig overraskende ble årets vinner Stig Ove Morkemo, som la fotballskoene på hylla så sent som ifjor. Uansett, vi gratulerer Stig Ove med seieren!

I andre omgang, ble det gjort et bytte. Marius gikk ut, Øystein kom inn. Planen i andre omgang var å få skjerpings på pasningsspillet, bli farligere offensivt og få skuldrene senket. Vi hadde utvilsomt mer å by på i andre omgang, da vi til tider spilte ball i hatt med Rørvik og eide omgangen totalt. Det ga etterhvert resultat, da John Einar headet ballen i tverrliggeren på en corner. Ballen endte til slutt i føttene på Raymond som kontant satte ballen i kassa og sendte dermed Åfjord i ledelsen 1-0! Veldig fortjent, men det var fortsatt lang tid igjen. Vi fortsatte å kjøre omgangen, men sleit med å få uttelling på sjansene. Etter dette hadde vi fortsatt ballen mest og sjanser nok til å avgjøre, dog uten hell. Da det var igjen omtrent 10 minutter av andre omgang, fikk Rørvik frispark fra farlig posisjon. De utnyttet muligheten og utlignet til 1-1. Dårlig markering og dårlig følging av løp, resulterte i at det sto 3-4 Rørvikspillere i kø for å sette kula i mål. Scoringen var kanskje ufortjent, men vi følte nok kanskje vi burde avgjort tidligere. Vi klarte aldri å få det siste målet som ga oss 3 viktige poeng i seriestarten, så sluttresultatet ble tilslutt 1-1. Verdt og nevne er at kampens dommer leverte en meget solid kamp og gjorde svært lite feil til tross for at en av hans assistenter måtte melde avbud.

Dagens Asgeir:  Kenneth Valleraunet! – Viste seg fra sin beste side i kampen mot Rørvik. Lå perfekt plassert hele kampen i sin dype midtbanerolle, brøt kontringer, vant dueller og spilte med hjerte langt utpå drakta! Sto fram både som kaptein og spiller, klasse!

Børs:

Thomas: 7
Mikael: 5
John Einar (1.ass): 7
Vidar: 9
Mats: 6
Kenneth: 10
Magne: 7
Raymond (1.mål): 7
Kris: 7
Ronny: 7
Marius: 5
Øystein: 7
Ribwar: 5
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: