Åfjord – Tynset

Etter en meget godkjent kamp mot Kil/Hemne, dro vi proppfulle av selvtillit til Trondheim for å spille vinterseriens tredje kamp mot Tynset. Vi ønsket å gjennskape den gode prestasjonen og vise at vi absolutt vil bite fra oss og at forrige kamp ikke var en tilfeldighet.

Ronny leverte en god kamp, og viste at han nok engang kan bli en viktig brikke i den når sesongen sparkes igang.

Ronny leverte en god kamp, og viste at han nok engang kan bli en viktig brikke i den når sesongen sparkes igang.

Vi startet kampen som følger:

Sindre
Arvid – Vidar – Kent – Marius
Magne – Mats
Fremo – Kenneth V – Ronny
Kenneth Moen

Benken: Kris, Raymond og Nikolai.

Vi åpnet kampen meget begredelig, og holdt et såpass lavt press, at de defensive spillerne til Tynset fikk alt for god tid. Vi ga de såpass med rom og tid at de fikk slått gjennombruddspasningen såpass bra over forsvaret at det skapte trøbbel i bakre rekker. Dette var en gjenganger i store deler av 1.omgangen, noe som til slutt resulterte til en 3-0 ledelse til pause. Dette var 3 mål som garrantert hadde vært unngått hadde vi presset og prestert på samme nivå som mot Kil/Hemne.
Vi gjorde noen rokkeringer i pausen der Kris erstattet Mats og Raymond tok plassen til Fremo. Vi bestemte oss samtidig for å øke aggresiviteten og kjøre et høyere press.

Med en plan i 2.omgang som ble gjennomført, klarte vi å styre kampen fra pause og ut. Store deler av spillet foregikk på Tynset sin banehalvdel med unntak av noen små perioder. Vi klarte og bryte spillet tidligere, etablere et bedre spill og skape farligere sjanser. Det vi imidlertidlig ikke klarte, var å omsette sjansene i mål, om det var etter fantastisk angrepsspill, eller om det var på straffespark.
Nikolai erstattet Kenneth Moen etter drøye timen og gjorde nok en bra figur. For Kenneth Moen var det hans første av forhåpentligvis mange kamper i gult. Han klarte og vise på den drøye timen han spilte, at det bor mye fotball i han, noe vi vil få stor glede av i tiden fremover.
Med sjansesløseri og 0 mål, fikk Tynset satt spikeren i kista og økte ledelsen til 4-0, noe som også ble sluttresultatet.
Vi føler selv vi leverer en god 2.omgang, selv om målene uteblir. Vi klarte og takle spillestilen til Tynset og viste at vi nok en gang kan være på høyde spillemessig mot et veletablert og solid 3.divisjonslag som tippes av mange å kjempe i toppen i årets 3.divisjonsavdeling. Vi gikk på en smell i 1.omgang, noe vi skal ta med oss videre, sammen med den gode prestasjonen vi gjorde i 2.omgang. Spesielt at vi reiser oss og kjører 2.omgang er gledelig, selv med 3 baklengs i sekken.

9.mars spilles den siste vinterseriekampen mot Nardo i Trondheim. En kamp vi er svært sugne på å vinne!

YNWA

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: