Åfjord – Verdal

Kalenderen viste omsider 21.04, og sesongen skulle endelig sparkes igang! Et Åfjordslag som var svært revansjesugne etter cup-tapet mot Verdal, skulle få sjansen til å rette opp det de gjorde feil sist, mot nettopp Verdal.

Kampfakta:

Åfjord – Verdal 0-3 (0-1)
1. serierunde
Åset kunstgress 21.04.13

Tilskuerantall: 100

0-1 Valstad
0-2 Valstad
0-3 Valstad

Gule kort (Åfjord): Ronny

Lagoppstilling (4-2-3-1):

Jan Magne
Arvid – Vidar – Kent – Marius
Magne – Kris
Raymond – Kenneth V – Ronny
Kenneth Moen

Bytter:
Raymond ut – Gøran inn (45)
Kent ut – John Einar inn (82)
Marius ut – Mathias inn (82)

Ubenyttede innbyttere: Mats, Nikolai og Mikael

Referat:

Da kampen ble blåst igang, fikk vi på sidelinjen se et heltent åfjordslag som presset meget aggressivt og gjorde det meget vanskelig for Verdal. Vi lå høyt, og kom til noen små farligheter innledningsvis.
Tempoet var skyhøyt de første minuttene av kampen, og vi hadde helt klart overtaket. Noe vi følte vi hadde omgangen ut. Det aller meste og det aller farligste kom fra høyresiden med en for dagen, meget god Raymond. Det skulle imidlertidig vise seg å bli vanskelig å få hull på byllen, selv om det lå litt i luften at denne omgangen ikke skulle ende 0-0.
Litt heldig, og imot spillets gang, var det Verdal som fikk det første målet. En uheldig keeper, Jan Magne, feilberegnet litt, og kom akkurat for sent til å avverge at en verdalsspiller fikk styrt et gjennomspill mot mål. Der kom selvfølgelig en formsterk Valstad og satte inn 0-1 til Verdal som også ble pauseresultatet.

I pausen ble det gjort et bytte. En god Raymond ble noe overraskende tatt av. Han ble erstattet av Gøran som med sin hurtighet og spisskompetanse skulle skape trøbbel for Verdals backfirer.

Andre omgang ble sparket igang, og det er ikke å legge skjul på at det var Verdal som kom absolutt best igang. Vi ble presset bakover, og fikk dårlig tid med ball. Vi klarte ikke og etablere noe ønskelig spill og ballen ble ofte klarert slik at Verdal fikk rullet opp på nytt. Vi klarte heller aldri å komme oss inn i kampen igjen, og et ballsikkert Verdal gikk opp til 2-0 midtveis i omgangen da vi ble stående litt for mye å se på inne i egen boks. Det resulterte i at Valstad tilslutt fikk ballen, noe som igjen resulterte i 0-2.
Derfra og ut datt lufta litt ut av oss, og vi klarte aldri og skape noen farligheter på den siste tredjedelen av banen. Det klarte imidlertidig Verdal, og når de slår inn til en verdalspiller som lobber ballen elegant over keeper ble det 0-3. Målscorer? Jo, Valstad selvfølgelig..
0-3 blir også sluttresultatet, og dagens mann på Åset ble som sist. Nemlig Valstad, som har scoret 2 hat-trick på 2 kamper på Åset i år.

Nå er denne kampen glemt, og vi har allerede rettet fokus mot Ranheimkampen den 28.april hvor vi har sterke intensjoner om å ta de første poengene i år.

Dagens Asgeir: Kristoffer Flenstad! 

YNWA!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: