Åfjord – Vuku

Dagens Asgeir!

Dagens Asgeir!

 

Kampfakta:

Åfjord – Vuku 1-1 (1-1
2. serierunde
Åset kunstgress 27.04.13

Tilskuerantall: 32

1-0 Marius (Gøran)
1-1 Vuku

Gule kort (Åfjord): Ribwar

Lagoppstilling (4-2-3-1):

Sindre – Mikael, John Einar, Vidar, Mats – Kenneth, Magne – Ribwar, Kris, Marius – Gøran

Bytter:
Mikael ut – Roy inn (55)
Ribwar ut – Johannes inn (65)
Vidar ut – Odin inn (83)

Ubenyttede innbyttere: Kenneth G, Nikolai

Referat:

Lørdag 27. april gjestet Vuku Åset stadion for å avvikle årets andre seriekamp i  4. divisjon.

Kampen startet på best tenkelige vis for Åfjord da Marius satte ballen i mål allerede i det 1. spilleminutt. Et frispark slås opp i feltet av Mats der Gøran ruver høyest i lufta og header ballen ned til Marius som sender ballen trygt i mål fra 7 meter ned til venstre for keeper. 1-0!

Å gå opp i en tidlig 1-0 ledelse er som oftest utelukkende en positiv ting i fotball, da man får senket skuldrene og fokusert mer på å spille sitt eget spill videre i kampen. Vell, denne gangen virket det som at vi senket skuldrene litt for mye og trodde at resten av kampen bare skulle gå av seg selv.

Den gang ei. Etter 19 minutter får Vuku et frispark ute ved sidelinjen som blir slått inn foran mål. Sindre er først på ballen, men klarer dessverre ikke å holde den, og en Vuku-spiller får pirket ballen i mål. Utligning, og 1-1!

Resten av omgangen preges av mye stillingskrig på midtbanen. Ingen av lagene kommer til de helt store sjansene. Vi får noen overgangsmuligheter, men klarer ikke å utnytte dem til vår fordel da presisjonen og kvaliteten i det vi gjør blir for dårlig.

Etter pausen er det et noe mer toneangivende Åfjordslag som entrer matta, selv om det langt ifra ble spilt noen «halleluja-fotball». Vi triller ball bakfra, men sliter noe med å spille oss gjennom et kompakt Vuku-lag som nektet oss mye rom å spille i på deres banehalvdel. Dette fører til at det ofte slås lange crossballer opp fra backene, som alt for ofte ender opp i ingen ting.

Vi er definitivt nærmest scoring i kampens andre omgang, og nærmest er kanskje John Einar da han fra 35 meter får stjernetreff med høyreslegga og sender ballen knallhardt mot høyre kryss. Dessverre for oss fikk Vukus målvakt avverget scoring med en helt ok redning.

Helt på slutten av kampen kunne Vuku rappet med seg alle poengene hjem fra Åfjord da en Vuku-spiller setter ballen i mål, men heldigvis var ifra en offsideplassert posisjon. Kampen ender derfor 1-1, og vi får bare med oss det ene poenget i andre kamp på rad. Skal vi være med å kjempe i toppen dette året er det ingen tvil om at vi må begynne å plukke noen 3-poengere snart, og det spesielt hjemme på Åset stadion. Neste mulighet for oss kommer allerede førstkommende fredag da Bjørgan gjester Åset for et realt nabo-oppgjør! Kampstart er klokken 19:30, og vi håper at publikum kjenner sin besøkelsestid og møter opp og støtter oss i vår jakt på årets første seier. Vell møtt!

Dagens Asgeir: Marius! Scorer mål og er stadig en trussel fra sin venstre kantposisjon. Jobber utrettelig og gjør en bunnsolid jobb som førsteforsvarer!

Børs:

Sindre: 5
Mikael: 5
John Einar: 6
Vidar: 7
Mats: 6
Kenneth: 8
Magne: 7
Ribwar: 5
Kris: 7
Marius: 8
Gøran: 7
Roy: 6
Johannes: 6
Odin: *

* For lite spilletid

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: