Åfjord – Nardo2

I 10 og vårens siste serierunde gjestet Nardo2 Åset arena. Åfjord som sto med 5 seire og 4 uavgjort på de 9 spilte kampene, ville fullføre vårsesongen uten tap. Nardo2 stilte stort sett like sterkt som de hadde gjort i de tidligere kampene sa trener til Nardo2 før kampen, men ville naturligvis, som alle lag, ødelegge den gode statistikken. Med seier i denne kampen ville vi befeste vår posisjon til høstsesongen og ville ledet serien klart med noen viktige poeng som forsprang som ville kommet godt med da både Vidar Amundal og Gøran Hosen drar til høsten.

Kampfakta:

Åfjord – Nardo2 (0-0) 0-1
10. serierunde
Åset kunstgress 26.06.11

Tilskuerantall: ca. 40.

0-1 Nardo2 v/Espen Schmitz (65)

Gule kort (Åfjord): Ingen

Bytter:
Vidar Amundal ut – Odin Harsvik inn (75)
Fredrik Aagaard ut – Christian Valleraunet inn (80)
Kenneth Valleraunet ut – Mats Myklebost inn (85)

Åfjord (4-4-2)
Thomas Adsen
John Einar Storsve – Roy Stjern – Christian Sæther By – Arvid Sæther By
Fredrik Aagaard – Vidar Amundal – Kenneth Valleraunet – Magne Larsen
Gøran Hosen – Marius Forfot

Referat:

Åfjord startet kampen best og viste tydelig at de ikke ville gå på årets første tap i vårens siste kamp. Vi kom til noen brukbare muligheter innledningsvis som vi ikke klarte å omsette i mål. Forsvaret hadde god kontroll på Nardo2 sine angripere og vi lar de ikke komme til de store sjansene med unntak av et par anledninger.
Vi, Åfjord, viste i 1.omgangen mye bra spill og vi spilt oss rundt på kantene til innlegg uten at det resulterte i uttelling. Vi kom også til et par greie muligheter der vi kunne skutt, men disse mulighetene ebbet ut i at vi mistet ballen og at Nardo2 kunne kontre, men med våkne stoppere og backer ble ikke dette noen farligheter. Vi er nok alle enige om at Åfjord burde scoret 1 eller 2 mål i 1.omgangen da de er det beste laget og skaper desidert flest sjanser. Vi slet med å få uttelling i 1.omgangen, da vi ble slurvete i avslutningsfasen samt at Nardo2-forsvaret, anført av en god Espen Schmitz, ryddet unna. Pga. dette ender 1.omgangen 0-0, selv om vi følte vi var det beste laget og at vi burde satt et par sjanser. Bl.a. der Gøran Hosen bommet på ballen som gikk videre til Marius som ble klinket i nettveggen, og sjansen til Fredrik Aagaard der keeper var ut på 16-meter og kastet ballen i føttene på Fredrik som enkelt kunne satt ballen over keeper og i mål. Avslutningen gikk dessverre like over.

Det var tydelig at spillerne ikke var vant til varmen, og det vistes da 2.omgangen ble spraket i gang. Rytmen, engasjementet og spiriten vi er vant til å se var helt borte og vi la oss på et meget lavt nivå. Vi slapp Nardo2 til flere sjanser, midtbanen ble my mindre synlig, vi ble my mindre farlige fremover og Nardo2 tok mer og mer over kampen. En markeringsfeil på Nardo2 sin corner i det 55 min, der Espen Schmitz kunne gå uforstyrret opp å heade inn 1-0 målet beviser nettopp dette. Etter er det ingen tegn til forbedring og vi kommer ikke til de målfarlige sjansene som skal til for å få utligningen. Fredrik Aagaard hadde den eneste store sjansen da han fyrte av et godt skudd som keeper til Nardo2 uheldigvis fistet til side for mål. Kampen ender tilslutt 0-1 til gjestene fra Nardo, men tiltross for årets første tap får vi ta med oss det positivet som at vi leder serien da høstsesongen sparkes i gang. Det som er verdt å nevne om kampen er at Marius Forfot fikk sin debut fra start i årets 4.divisjon og at han leverte en god kamp. Han tok førsteforsvarsjobben, presset og luktet farlige situasjoner. Blir meget morsomt å følge Marius fremover, og vi er sikre på at han vil få flere opptredner i seniordrakta til høsten

Dagens Asgeir: John Einar Storsve

+++ John Einar Storsve
++ Marius Forfot
+ Christian Sæther By

Børs:

Thomas: 6
Arvid: 6
Roy: 6
Christian SB: 6
John Einar: 6
Magne: 6
Kenneth V: 5
Vidar: 5
Fredrik: 5
Gøran: 5
Marius: 6
Mats: 5
Odin: 6
Christian V: 5
Reklamer

One Response to Åfjord – Nardo2

  1. Tilbaketråkk: Vårens siste seriekamp hjemme mot Nardo2 « Åfjord Seniorfotball

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: