Åfjord – Bindal

Aagaard klar til kamp!

Seier 6-1.

Fredag kveld var det duket for Åfjords seriekamp nummer to, og etter en forrykende seriestart mot Steinkjer 2 var Åfjordsgutta tent på ny suksess. Denne gangen var det Bindal som gjestet Åset kunstgress, og de skulle ikke få noen lett match.

Åfjord gjorde mange omrokkeringer i startoppstillingen fra seriestarten mot Steinkjer grunnet noen forfall. Stig Ove har dratt til sjøs, og Magne Larsen hadde tatt turen til Hamar gjennom skolen. Christian Sæther By var også ute etter at han pådro seg en skade i seriestarten. Inn i stallen var John Einar Storsve kommet som var borte fra første seriekamp grunnet en harrytur til søta bror, Raymond Braseth som var hjemme fra militæret for anledningen, og Fredrik Aagaard.

Dette ledet til denne startoppstillingen:

Thomas

John Einar (Christian V ’60) – Roy – Arvid – Jesper

Raymond (Øystein ’80) – Vidar – Kenneth – Fredrik (Odin ’70)

Gøran – Kris

Åfjord sparket kampen i gang til strålende solskinn og relativt mye publikum på Åset Stadion. Det er tydelig at Åfjords sambafotball har fenget interesse.
Bindal stilte med et robust lag, og de slo ofte langt på to storvokste spisser. Der møtte de ikke overraskende motstand i Roy og Arvid, som vant mange av duellene. Det er definitivt Åfjord som kommer best i gang, og det kombineres bra på begge kanter i startfasen av kampen. Etter 12 minutter får Aagaard ballen like utenfor sekstenmeteren, er nådeløs og smeller ballen i nettet bak en noe uheldig målvakt. 1-0!
Etter dette er Bindal frampå med noen små farligheter, men den største farligheten er det Thomas som fikser. Han klarerer ballen inn i en av de storvokste Bindalspillerne, og ballen kommer i retur i en fin bue over Thomas og går like over mål. Der er Åfjord heldige i at det ikke står 1-1.
Etter 25 minutter får Kris kranglet ballen med seg opp på høyresiden og lagt et presist innlegg mot Gøran som er luftens baron og header ballen utagbart for keeper via stanga og i mål, vakkert! 2-0.
Kampen preges av mange dueller på midten, og Kenneth og Vidar jobber veldig bra sammen. De vinner mange dueller, og gjør kampen vanskelig for Bindals midtbanespillere.
Det er tydelig at Bindals forsvarsrekke sliter med Åfjords fart på topp, og etter 39 minutter resulterer dette i et mål da Gøran blir tredd gjennom på venstresiden, forserer fra motstanderne og legger ballen på sølvfat til Kris som har løpt seg fri i feltet og får en enkel jobb med å fastsette pauseresultatet til 3-0.

I Pausen forer Hosen spillerne med rosiner, noe han har stor tro på at skal holde piffen opp i spillerne utover i 2. omgangen. Kjeks og banan har han også vartet opp med.
Planen for siste halvdel av kampen var å gå ut i stort tempo, og sette spikeren i kista så fort som mulig.

2. omgangen starter best for Bindal, og det er ikke vanskelig å se at de fortsatt har trua. De legger om fra 4-4-2 til 4-3-3, og setter et press på Åfjords banehalvdel. Det resulterer til slutt i et straffespark etter at John Einar river ned en Bindalspiller i sekstenmeteren. Thomas går til venstre for seg selv, ballen går til høyre, og dermed 3-1. Dette tenner et håp i Bindal-leiren, og Åfjordspillerne blir litt betenkt. Raymond feier derimot alt håp til side, og hamrer inn 4-1 etter 58 minutter. Scoringen kommer et en svak klarering fra Bindal etter en corner han selv har lagt, og Raymond bruker sin eminente skuddteknikk og skuddstyrke til å sette spikeren i kista.
Etter 60 minutter kommer Christian V inn for John Einar, og Kris bli flyttet ned fra spissplass til venstreback, Jesper går fra høyreback til venstreback. Christian tar Kris’ plass.
67 minutter ut i kampen står Aagaard for en av dagens to fineste scoringer sammen med Gørans heading i førsteomgang. Han leker seg nedover på venstresiden, vender av en spiller, drar seg litt inn i banen og sender kula i en fin bue i motsatt kryss. 5-1! Dette er nok Aagaards spesialitet, da vi har sett han gjort dette jevnt og trutt.
Etter 70 minutter kommer Odin inn for Fredrik. Odin bidrar med fart og fysikk på venstresiden, noe Bindalspillerne får kjenne da flere av dem blir liggende etter dueller med hardhausen fra Osen.
En noe uheldig duell fører til en skade hos Bindal, men vi får håpe det ikke er så alvorlig at han kan stille i søndagens kamp mot Bjørgan, som forøvrig også spilles på Åset kunstgress.
Etter 77 minutter kombineres det fint på venstresiden, og det resulterer i dagens sjette scoring for Åfjord. Kris kommer opp fra sin backplass og spiller på fot til Christian som flikker den ned til Odin på kant. Odins venstrefot er ikke den mest presise i denne verden, men etter et forsøk på et innlegg havner ballen til slutt til Gøran som spiller ut til Kris igjen som plasserer ballen fint i høyrehjørnet fra 10 meter. 6-1!
I det 80. minutt blir Raymond tatt av banen til fordel for Øystein.
Det er total dominans fra Åfjord det siste kvarteret, og vi har mange sjanser til å øke ledelsen. Et frispark fra 40 meter spilles kort til Arvid som legger et presist innlegg til Gøran, men headingen går dessverre over. Litt senere er det Øystein som får lagt et presist innlegg mot Gøran, som igjen er på rett plass, men avslutningen går over mål også denne gangen.

Kampen ebber ut til 6-1, og Åfjord har tatt sin andre seier på rad, og står nå med fullpott og en målforskjell på 12-1 etter to kamper. Dette må sies å være en bra start på sesongen, og vi gleder oss til fortsettelsen! Legg merke til at dagens Asgeir ikke er bestemt av dagens referent, men av trener Odd Petter Hosen. Børs er heller ikke utnevnt selv.

Dagens Asgeir: Kristoffer Flenstad

Børs:

Thomas: 6
John Einar: 6
Roy: 7
Arvid: 6
Jesper: 7
Raymond (1 mål): 7
Kenneth V: 7
Vidar: 7
Fredrik (2 mål): 7
Kris (2 mål, 1 ass) 8
Gøran(2 ass, 1mål): 8
Christian V (inn 60): 6
Odin (inn 70): 6
Øystein (inn 80): 6
Reklamer

One Response to Åfjord – Bindal

  1. Tilbaketråkk: Ny seier for Åfjord! « Åfjord Seniorfotball

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: