Åfjord – Neset

Værgudene ser ut til å være med Åfjordslaget denne sesongen, for med sol og 15-16 grader var laget klar for å ta imot Neset til seriens 3 runde hjemme på Åset stadion.
Med en pangåpning med 6-0 og 6-1, var laget motiverte som aldri før til å ta nok en brakseier foran ivrige og trofaste Åfjordsupportere.
Trener Odd Petter Hosen hadde også i dag investert i bananer, rosiner og kjeks i god tro om at det er grunnen til de to brakseirene tidligere.

Lagoppstilling :

Thomas

John Einar – Roy (Odin ’78) – Arvid – Jesper

Magne ( Marius ’80) – Vidar – Kenneth V – Fredrik

Kris – Raymond ( Stig Ove ’57)

Kampen startet meget bra for Åfjord, der de regelrett kjørte over et Neset-lag som hadde mer enn nok med å forsvare seg for å unngå baklengs. Vi produserte sjanser nok til å kunne gjøre kampen til en lekestue også i dag, men Neset gjorde oppgavene sine meget bra bakover og ga oss ikke tillatelse til å få ballen i mål. Det luktet mål hver gang Åfjord kom nære målet til Neset, men uten uttelling dabbet det litt av mot slutten av omgangen og Neset kom bedre med, med bl.a. et frispark fra ca.35 meter som ble avsluttet knallhardt rett ved side av mål. De hadde også et offsidemål som ble korrekt annulert. Idet Neset kom bedre med i kampen og forsøkte å få det første målet, brøt vi et angrep som endte med at Magne fikk ballen på egen 16-meter. Magne slo en perfekt ball gjennom til Raymond Braseth som forserer til en Neset-spiller kommer jagende. Raymond la ballen perfekt til Kris som enkelt kunne sette ballen imål. Klassekontring av Åfjord. Dermed 1-0!
Idet både spillere og supportere er innstilt på å gå til pause med en 1-0 ledelse, får Neset en corner.
Den muligheten må det kunne sies at de tok godt vare på, da den ble skrudd rett inn til utligning 1-1!

Trener Odd Petter Hosen’s kommentarer i pausen var at de måtte spise rikelig med kjeks og rosiner og at det var en skandale at de ikke gikk til pause med 1-0 eller større ledelse. Med energilagrene fulle entret spillerne banen i håp om å kunne hente hjem nok en 3 – poenger.

2.omgang var preget av stressete Åfjordspillere som febrilsk jaktet seriemålet, men Neset ville også. Som trofaste supportere vet, sliter Åfjord med cornere imot, og i dag var intet unntak. På hver eneste Neset-corner ble det farlig, der Jesper bl.a. reddet på strek og en corner gikk i tverrligger.
I det 57.minutt ble Raymond byttet ut til fordel for Stig Ove i håp om at en matchvinner entret banen. Stig Ove markerte seg fort da han ble spilt nydelig gjennom av Kenneth Valleraunet. Stig Ove kom alene med keeper og hadde all verdens tid, men avslutningen endte mitt på keeper.
i det 78 min. ble Odin byttet ut til fordel for en småskadet Roy, mens Marius i det 80 min. kom inn for Magne.
en kjedelig og dårlig 2.omgang endte målløs, og Åfjord måtte ta til takke med et poeng på en dårlig dag. I 2.omgangen virket det som om Åfjord ville ha seiersmålet litt for mye, og polet ballen fremover i stedet for å prøve å spille ball via midtbanen. Med senket skuldre og bedre spill ville 3 poeng nok engang havne i Åfjord.

Kapteins (Kenneth V) ord etter kampen var at han syntes det var et latterlig resultat som viser hvor avhengig vi er av vår målfarlige spiss Gøran Hosen. Han legger til at om vi hadde satt sjansene i kampen hadde vi vunnet med både 4 og 5 mål. Han føler at de kanskje ikke jobbet like bra idag, men at de likevel hadde kontroll, så at det ble et slikt resultat gjorde han rett og slett irritert sa en oppgitt og hevngjerrig kaptein Kenneth Valleraunet som gleder seg til neste helg da Bjørgan skal få en leksjon i sambafotball.

Dagens Asgeir: Vidar Amundal

Børs:

Thomas: 6
John Einar: 6
Roy: 7
Arvid: 7
Jesper: 6
Magne: 6
Kenneth V: 6
Vidar: 7
Fredrik: 6
Kris (1 mål) 7
Raymond(1 ass): 7
Stig Ove (inn 57): 6
Odin (inn 78): 6
Marius (inn 80): 6
Reklamer

One Response to Åfjord – Neset

  1. Tilbaketråkk: Kampreferat Åfjord – Neset 3.runde 4.div « Åfjord Seniorfotball

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: