Åfjord – Rissa

Fosen-cup
Fosens Frode Hellem har bestemt seg for å blåse liv i Fosen-cupen som var en høydare på 80- og 90-tallet. Fosen-cup er ei turnering der alle seniorlagene på Fosen, uavhengig av hvilken divisjon de spiller i, møtes for å avgjøre hvem som er Fosens beste lag. Et godt initiativ som vi i Åfjord selvfølgelig vil være med å bidra det vi kan for at dette skal bli en suksess.
Vi havnet i pulje med Rissa og Ørlandet, og det var Rissa som skulle få bryne seg i kveld på Åsly kunstgress i Rissa.

Lagoppstilling

Jan Magne
John Einar – Odin – Christian SB – Mats
Rybwar – Raymond B – Arvid – Magne
Sondre – Marius


Kampreferat

Raymond la ned en solid innsats på midtbanen og signerte seg 1 mål.

Åfjord åpnet kampen klart best og spilte fin fotball. Forsvaret, anført av en god Christian Sæther By, hadde god kontroll, midtbanen jobbet bra, mens Sondre Sivertsen og Marius Forfot jobbet bra på topp. Vi hadde fin balanse i laget og lagdelene lå bra sammen, og slet ikke med at det ble for stor avstand. En pigg Magne Larsen satte en liten støkk både Rissa sin midtbane og i Rissa sitt forsvar. Det var tydelig at han ikke var lett og håndtere, noe som resulterte i stygge taklinger, riving og spillere som var på etterskudd gang etter gang for å stoppe Magne. Dette gjenspeilte seg kampen ut, og det var om ikke sjokkerende, så et lite under at et par Rissaspillere ikke ble hardere straffet enn gult kort.Vi kom til et par gode sjanser, men fikk ikke hull på byllen før Raymond Braseth fighter seg gjennom Rissa sin midtbane og legger en fin pasning til Marius Forfot som enkelt satte ballen ned i hjørnet, og sendte Åfjord opp i en 1-0 ledelse. Ikke lenge etter blir det frispark til Åfjord som Mats svinger inn mellom keeper og forsvar. Der kommer Åfjords laveste spiller, Rybwar, stormende og dunker ballen i mål med et perfekt utført hodestøt. 2-0 til Åfjord! En kandidat til årets mål, uttaler Odd Petter Hosen.
2-0 blir også pauseresultatet etter en bra utført 1.omgang av Åfjordingene.

I 2.omgang faller Åfjord sine prestasjoner betraktelig, og vi legger oss på et mye lavere nivå enn det vi gjorde i 1.omgangen. Selv om vi har full kontroll bakover, og ikke slipper til Rissa til en eneste stor målsjanse, hadde vi ikke marginene på vår side på den siste tredjedelen av banehalvdelen. Vi spiller ikke like bra fotball som i 1.omgangen, samt at vi blir litt slitne utover i omgangen. Selv om dette er faktum, scorer vi allikevel 2 mål signert Magne Larsen og Raymond Braseth. Førstnevnte satte ballen i mål etter at Rissas keeper, Anders Beversmark, ikke klarte å holde et distanseskudd. Han kommer seg ikke tidsnok opp før Magne Larsen har satt ballen imål til 3-0. Raymond Braseth sklidde inn 4-0 målet etter et fint innlegg fra vår venstrekant. 4-0 blir også sluttresultatet, og vi skaffer oss dermed 3 poeng i årets første kamp i Fosen-Cup etter en helt ok prestasjon av våre gutter. Vi kunne og burde vel kanskje vunnet med større margin, men er fornøyd med en 4-0 seier etter bl.a. en hårreisende straffebom fra Arvid der han sentrer ballen i hendene til keeperen. Straffebommen hadde dog ingen betydning, men hadde nok ikke blitt like godt mottatt om det hadde skjedd i en 4.divisjonskamp.
NB!! Minner om kamp mot Ørlandet hjemme på Stokkøy Stadion lørdag!

Dagens Asgeir: Christian Sæther By

Reklamer

One Response to Åfjord – Rissa

  1. Tilbaketråkk: Første kamp i Fosen-cup mot Rissa « Åfjord Seniorfotball

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: