Åfjord – Steinkjer 2

Foto: Dani Edvardsen/Fosna-Folket


Startoppstilling:

Thomas

Jesper – Roy (Kenneth G ’80)– Christian S.B (Mats ’45) – Kris

Arvid – Kenneth – Vidar – Magne

Gøran – Stig Ove (Christian V ’75)

Benk: Mats, Kenneth G, Christian V, Odin og Jan Magne

Serieåpningen til Åfjord foregikk i år på hjemmebane i strålende sol og med perfekte forhold, så utgangspunktet for en festaften med masse god fotball var absolutt tilstedet. Odd Petter Hosen, lagets trener, hadde for anledningen kjøpt inn bananer, rosiner og kjeks til spillerne, så overskuddet skulle være høyt nok til å ta skalpen av det unge Steinkjer 2-laget.

Åfjord var topp motiverte da de entret matta på Åset stadion og var fullstendig klar over at de måtte få en bedre serieåpning enn i fjor da de tapte mot Vanvikan.

Åfjord startet kampen bra og fikk allerede nettkjenning etter drøye 9 minutter. Målet kom etter en Steinkjer 2 corner som Keeperen snappet. Thomas var oppmerksom og slo et langt utspill på Gøran Hosen som knuste midtstopperen til Steinkjer 2 i løpsduellen og satte ballen «enkelt» over keeper og i mål.

Resten av 1.omgangen var preget av at Åfjord forsvarte seg godt og hindret Steinkjer 2 til å komme til de store sjansene. Lagene gikk dermed til pause med 1-0 til Åfjord.

I pausen ble det bestemt at Christian Sæther By skulle byttes ut grunnet skade. Mats Myklebost kom inn, Vidar ned som midtstopper, Arvid inn på sentral midtbane, Magne ble skyvd over på høyre midtbane og dermed Mats inn på venstre midtbane. 3 minutter ut i 2.omgangen ble det corner til Åfjord. Mats la corneren på hodet til Roy Anders som stanget ballen i mål. Dermed 2-0 til Åfjord!

4 minutter senere, altså i det 52 minutt, ble det frispark til Åfjord i farlig posisjon. Mats la ballen mot mål som gikk rett inn via en Steinkjer 2 spiller. 3-0 til Åfjordingene!

Åfjord fikk etter dette blod på tann og ville ha mer. De fortsatte med mye bra spill og viste lovende takter som i det 74 minutt ga resultater. Kris la ei perlepasning til Gøran Hosen fra midtbanen som Gøran enkelt banket inn bak en keeper som var sjanseløs, til tross for sine keeperoptredner på tv-serien “nummer 1” som går på tv i disse dager. Åfjord gikk dermed opp til 4-0!

Åfjord fortsatte sitt gode spill og malte på. Det var tydelig at de ikke var fornøyde med 4-0.

i det 88 minutt kom Arvid og Gøran 2 mot 1 og en meget oppmerksom Arvid la en ferdigscoret pasning mellom keeper og forsvar som Gøran enkelt satte inn i det åpne målet. Dermed 5-0!

2 minutter senere, i det 90 minutt, ble det nok en corner til Åfjord. Mats la nok en gang inn, denne gangen på hodet til Kenneth Valleraunet, som stanget ballen imål i kjent Puyol-stil. 6-0 til Åfjord som hadde gjennomført tidenes serieåpning.

Lagets kaptein, Kenneth Valleraunet sin kommentar etter kampen var at Åfjord hadde nå satt standaren og at de ville gjøre alt som står i deres makt for at de skal kunne opprettholde formen. Han la også til at han er imponert over hvordan laget idag står fram og at dette var en lagseier det sto respekt av, og ga samtlige Åfjordsspillere ros.

Dagens Asgeir By: Gøran Hosen

Børs:

Thomas(1ass): 8
Kris(1ass): 7
Roy(1mål): 8
Christian S.B: 7
Jesper: 8
Magne 7
Kenneth V(1 mål): 8
Vidar 8
Arvid(1.ass) 8
Stig Ove: 7
Gøran(3 mål): 9
Kenneth G: 7
Mats(2 ass, 1mål): 9
Christian V 7
Reklamer

One Response to Åfjord – Steinkjer 2

  1. Tilbaketråkk: Åfjord – Steinkjer 2 « Åfjord Seniorfotball

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: