Heimdal – Åfjord

SE BILDER FRA KAMPEN NEDERST PÅ SIDEN (En stor takk til Ingunn Grøntvedt for fine bilder!)

På en meget bløt og ekkel gressmatte på Heimdal (terrabanen) sto Heimdal for tur i seriens 6.runde. Vi var tente på å komme tilbake på vinnersporet igjen etter 3 uavgjortkamper vi kunne og ikke minst burde vært 3 eller 2 seire. Trener Odd Petter Hosen var meget fornøyd med innsatsen som ble lagt ned i kampen mot Tangmoen, så startelveren var den samme.

Kampfakta:

Heimdal – Åfjord (0-2) 1-5
6. serierunde
28.05.11

Tilskuerantall: uvisst

0-1 Vidar (Aagaard)
0-2 Aagaard
0-3 Stig Ove
0-4 Arvid (Stig Ove)
0-5 Gøran
1-5 Heimdal (Kris)

Gule kort:
Stig Ove

Åfjord (4-4-2)
Thomas
Jesper-Arvid-Roy-Kris
Magne-Kenneth V-Vidar-Aagaard
Stig Ove-Gøran

Bytter:
Raymond inn – Aagaard ut (55)
Mats inn – Vidar ut (80)
John Einar inn – Jesper ut (83)

(Bilder fra kampen kommer fortløpende)

Referat:

Åfjord startet kampen meget bra og spilte ball i hatt med Heimdal innledningsvis. Med et solid forsvar, en midtbane som jobbet meget bra,  luktende spisser og en keeper i en klasse for seg , kjørte Åfjord stort sett hele 1 omgang og hadde stålkontroll. Første målet til Åfjord kom etter corner fra Aagaard som Vidar stusset i mål. Dermed 0-1! Åfjord fikk med dette den starten de hadde håpet på og kjørte kampen omgangen ut med noen meget fine kombinasjoner som fort kunne blitt mål med litt mer flaks og dyktighet i avslutningsfasen. Thomas viste meget gode takter i mål med bl.a. en redning helt nede ved stolperota like etter 0-1-målet. En meget viktig redning som kunne endret kampforløpet om ikke Thomas var våken.  0-2 kom etter langt innkast fra Kenneth V som en åfjordsspiller stusser videre. Ballen ender tilslutt i føttene på Aagaard som setter ballen i mål til 0-2, som også blir pauseresultatet.

Andre omgangen starter som den sluttet. Åfjord kjører på og får tilslutt ballen i bakrom til Gøran som kommer alene med keeper. Gøran som vanligvis gjør ingen feil alene med keeper, setter denne gangen ballen utenfor til far og trener, Odd Petter Hosen’s store frustrasjon. Av en eller annen grunn kommer Heimdal litt mer med etter dette, og Åfjord legger seg litt mer bakpå enn i første omgangen. Det er likevel Åfjord som produserer de største sjansene, og da det kommer et langt oppspill i bakrom til bursdagsbarnet Stig Ove, blir det farlig. Stig Ove tar med seg ballen og er alene med keeper. Stig Ove derimot, gjør ingen feil. Han runder keeper på lekkert vis og setter ballen imål til 0-3! Like etterpå er Stig Ove frampå igjen, denne gangen er han rutinert og lar seg bli felt innen for 16-meteren. Dommer dømmer straffe! Arvid, som er sikkerheten selv på straffespark, setter ballen imål til 0-4! Åfjordspillerne var ikke heeeelt fornøyd med 0-4, så de fortsatte å male på. Ca. 6 min etter straffemålet, spilles ballen inn i 16-meteren til Heimdal. Der blir det litt klabb og babb før keeperen til Heimdal må gi retur. Gøran er oppmerksom og setter returen i mål til 0-5, som også så ut til å bli sluttresultatet, men slik ble det ei. Siste målet i kampen fikk Heimdal. Dette av den litt komiske sorten. Først avslutter Heimdal et skudd som Thomas redder, men må gi retur. Returen kan Heimdalspilleren sette enkelt i åpent mål, men fra 4 meter setter han ballen i stanga via ansiktet til Kris, og i mål. Dermed 1-5 som også ble sluttresultatet.

Dagens Asgeir: Bursdagsbarnet Stig Ove

Børs:

Thomas: 8
Jesper: 7
Roy: 7
Arvid(1 mål): 7
Kristoffer: 5
Magne(1ass): 7
Kenneth V: 8
Vidar (1 mål): 7
Fredrik (1 mål,1 ass): 7
Gøran(1 mål): 6
Stig Ove (1 mål,1 ass): 8
Raymond: 6
Mats: 5
John Einar: 5


Reklamer

One Response to Heimdal – Åfjord

  1. Tilbaketråkk: Heimdal – Åfjord « Åfjord Seniorfotball

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: