Byåsen2-Åfjord

Byåsen Toppfotball 2 – Åfjord

Startoppstilling:

Thomas
Kris (Mats ’59) – Roy – Christan SB (Odin ’59) – Jesper (John Einar ’55)
Magne – Kenneth V – Vidar – Arvid
Øystein – Gøran (Marius ’65)

Benk: Mats, Odin, John Einar og Marius

Dagens kamp på Dalgård startet med noen forandringer fra kampen mot Trygg/Lade. Blant annet måtte Thomas Adsen blåse støv av keeperhanskene pga at Jan Magne måtte på et meget viktig jobboppdrag på MX avd. Malvik. Magne Larsen tok plassen på venstre midtbane og Øystein tok over plassen til lagets eldstemann Stig Ove, som har dratt til sjøs, samt at Jesper startet på høyreback etter et meget bra innhopp i sist treningskamp.

Kampen startet litt kjedelig i snøværet på Dalgård, der det i starten ble en del feilpasninger og et par halvsjanser for Åfjord. Byåsen åpnet med å ha ballbesittelsen på sin side, men med et godt forsvar unngikk Åfjord at Byåsen slapp til å fikk de store sjansene. I første del av omgangen var Åfjordbenken mest facinert over at Byåsen fortvilt ropte ”mush, mush, mush” i håp om at Rosenborgs Mushaga Bakenga skulle entre stadion. Vi valgte å tolke det som at Åfjord hadde fått et lite overtak.
Det fikk vi imidlertidig svar på etter drøye 20 min, da Magne blir spilt fri på siden og drar seg inn i banen og får skutt. Keeper med redning som havner i føttene på Kenneth V som tar med seg ballen og spiller vegg inne i 16-meteren til Byåsen med ØYSTEIN, før han legger ballen pent ned i venstre hjørne for keeper. 0-1!
Dette skulle også bli pauseresultatet i snøværet på Dalgård.
Det var få ord å få utav en travel Odd Petter Hosen i pausen, som prøvde å samle troppene å legge taktikken for  å ta skalpen på Byåsen i 2.omgang, men det han rakk og si var at det startet ikke så bra, men at det tok seg betraktelig opp på slutten. Han var også meget fornøyd med forsvaret som leverte en bra jobb som ikke slapp til Byåsen til èn farlig sjanse.

2.omgang startet bra for Åfjord. Vi hadde et par gode kombinasjoner og et par halvsjanser, før Magne Larsen på nytt er involvert i et nytt mål. Han får ballen og legger ei nydelig bakromspasning til Gøran Hosen som ikke lar seg be to ganger. 0-2 til Åfjord!
Spillerne fikk smaken på å score mål, og ville derfor ha mer! 0-3 kom IGJEN etter flott forarbeid av Magne Larsen. Magne legger ei lekker pasning til Øystein Hegvik som setter ballen imål på pent vis. Med ei trygg 0-3 ledelse kom byttene på løpende bånd. Kris ut, Mats inn. Christian SB ut, Odin inn og Gøran ut, Marius inn. Første berøring fra Marius kom etter nøyaktig 16 sekunder på banen med ei heading som ender i stanga! Vidar setter returen kontant imål. 0-4!!
Byåsen ga ikke opp av den grunn, og med midtbanespillere som begynner å kjenne kjøret, tar Byåsen mer og mer over. De produserte flere gode sjanser, men Byåsen’s første mål kom da Byåsenspiller ble sendt gjennom alene med keeper og dyttet ballen til medspiller som enkelt kunne sette ballen   i åpent mål. Dermed 1-4. 2-4 kom bare noen få minutter etterpå da Christian Sæther By taklet bakerste mann. Gult Kort og frispark. Idet Thomas stiller opp muren, hinter dommeren om at de kan ta et raskt frispark. 2-4!
Marius hadde igjen en kjempesjanse etter pasning fra Mats som går mellem keeper og forsvar. Marius kommer på løp og klinker ballen i tverrligger, god sjanse! 2-4 blir sluttresultatet, og Åfjord vinner nok en treningskamp!

Børs: 

Thomas: 7
Kris: 6
Roy: 7
Christian S.B: 7
Jesper: 7
Magne(2 ass.): 8
Kenneth V(1 mål): 7
Vidar(1 mål): 7
Arvid: 6
Øystein(1 mål, 1 ass): 7
Gøran(1 mål): 7
Marius(1 ass.): 7
Mats: 6
Odin: 6
John Einar: 6

Dagens Asgeir By: Magne Larsen

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: