Åfjord-Trygg/Lade


 

Startoppstilling:

Jan Magne
John Einar (Kenneth G ’62) – Christian S.B – Roy (Jesper ’68) – Kris (Mats ’50)
Arvid – Vidar – Kenneth – Thomas (Kris ’75)
Gøran – Stig Ove (Christian V ’57)

Benk:
Jesper, Mats, Christian V og Kenneth G.

Vi stilte i dag med stort sett de samme spillerne som vi gjorde i 7-0 tapet mot RBK3, så revansjelysten og viljen mot å vise hva vi er gode for var stor.
Trygg/Lade hadde ballen mest i starten av kampen, med blant annet en stor sjanse der Bolanos-look-alike dribler to av våre før han legger fint til en medspiller som smeller ballen i stangen. Åfjord svarer med engang der Kris forserer med ballen forbi 3 stk Trygg/Lade spillere før han sender ballen nydelig gjennom til Gøran som kommer alene med keeper. Der gjør Gøran ingen feil, og setter ballen i nettet! 1-0!
Deretter fortsetter 1.omg med et par gode sjanser for Åfjord med blant annet skudd av Arvid og Gøran som dessverre går utenfor, før Jan Magne starter et angrep som går gjennom alle ledd før Kenneth V serverer en gj.bruddspasning i klasse til Gøran som kommer alene med kepper. Gøran er iskald og sender Åfjord opp i 2-0! Gøran virket utrolig målkåt og viste at han er på vei mot kampformen!
Roy får også vist fram pasningsfoten da han legger en fantastisk ball gjennom til Gøran som nok engang er alene med keeper, denne gangen prøver Gøran en frekk chip, som går rett i klypene til keeper. Mye tyder på at de 2 første målene har tilfredsstilt Hosen.
i det 36.min snapper Gøran ballen på midten før han sender ballen gjennom til Stig Ove som hadde vært alene med kepper om dommer ikke hadde blåst feilaktig offside. Et hån uttaler PR-kollega Jesper! En annen prestasjon det er verdt å nevne skjer i det 39. min. Trygg/Lade spiller fri en på 5 meter som fyrer mot mål. FEBERREDNING av Jan Magne.
En god omgang av våre gutter, der Åfjord har vært det klart beste laget og viser my bra spill.

Trener Hosen kommentar er at laget ligger meget bra og kompakt og skaper problemer for Trygg/Lade til å skape de store sjansene. Han legger også til at han er strålenede fornøyd med 2 mål av sønnen Gøran og den strålende redningen til Jan Magne.

Trygg/Lade starter også best de første 5 i 2.omg og presser. De triller mye ball og vi blir springende en del imellom. Men Åfjord kommer bedre med og fester et grep også i denne omgangen med en del gode sjanser ved blant annet Christan V, Gøran og Arvid. I det 70 min viser Kenneth V fram pasningsfoten igjen og sender gjennom Gøran alene med keeper NOK engang. Gøran runder denne gang keeper og setter ballen imål. 3-04-0 kommer i det 87 min. etter en pasning fra Vidar til Kris som setter ballen bestemt imål! Fint angrep igjen av Åfjord. Mye fint spill av Åfjord som kommer til mange gode sjanser. Gøran har i tillegg til sine 3 mål flere sjanser som burde vært omsatt til scoringer. Åfjord er også solide bakover og viser stålkontroll i forsvar foran en i dag, meget god keeper. Vi ligger kompakt og skaper derfor trøbbel for Trygg/Lade i å skape det helt store. Meget godt jobbet av våre to sentrale midtbane spillere Kenneth V og Vidar som har løpet veldig mye.

Seier 4-0

Børs:

Jan Magne: 8
Kris(1 assist, 1 mål): 6
Roy: 7
Christian S.B: 7
John E: 6
Thomas: 6
Kenneth V(2 assist): 7
Vidar(1 assist): 7
Arvid: 6
Stig O: 6
Gøran(3mål): 8
Kenneth G: 6
Mats: 6
Jesper: 7
Christian V: 6

Dagens Asgeir By: Gøran Hosen

Referent: Mats Myklebost

Reklamer

One Response to Åfjord-Trygg/Lade

  1. Tilbaketråkk: Brakseier mot Trygg/Lade « Åfjord Seniorfotball

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: