Åfjord2/Bjørgan2 – Vanvik 2

Lagoppstilling:

Jan Magne

Kenneth – Odin – Marius S – Thor Espen

Nils Jøran – Svein Ole – Lasse – Eirik

Stig Ove – Frode

I over 30 grader I sola og med fantastisk bakgrunnsmusikk fra sirkus Merano var samarbeidslaget til Åfjord og Bjørgan, Åfjord2/Bjørgan2 klare til å tai mot gjestene fra Vanvikan (Vanvik2).
Åfjord stilte et meget godt lag i dagens 6.divisjonkamp, for med en så god startellever og med spillere som Tommy Albertsen, Marius Forfot og Kjell Johan Skjevik på benken var det klart at laget var meget sterkt og at laget ville bare bli styrket ved eventuelle bytter.

Åfjord2/Bjørgan2 åpnet bra og tok kommandoen fra start med en del fine kombinasjoner og jaktet en tidlig scoring. Den kom i det 10’ende minutt da Frode Hårstad finner spissmakker Stig Ove med en nydelig pasning som Stig Ove enkelt setter imål, og sender derfor Åfjord2/Bjørgan2 i ledelsen.
vi fortsetter å kjøre kampen og slipper ikke Vanvik2 til de store sjansene før i det 20 minutt da det blir litt klabb og babb i feltet. Jan Magne kommer ut for å snappe ballen, men er uheldig og mister ballen som Vanvik2 setter i mål og utligner til 1-1.
Åfjord2/Bjørgan2 skjønner med dette at de ikke kan la Vanvik2 komme mer inn i kampen og maler derfor på videre. Allerede 7-8 min senere blir Tommy Albertsen satt inn i håp om å føre oss i ledelsen igjen. Med 2 minutter på banen innfrir Tommy da Stig Ove presser keeper til å foreta ei halvhjertet klarering som ender i føttene til Tommy. Fra 20 meter lar ikke Tommy seg be to ganger og smeller ballen i mål. Fint mål og 2-1 til Åfjord2/Bjørgan2.
Noen minutter senere forserer Eirik Baardsgaard langs venstresiden og passerer samtlige Vanvik2 spillere som presser. Legger deretter fint til nok en innbytter, i dette tilfelle Marius Forfot, som vender på 16 meter og setter ballen klistret opp i vinkelen bare for syns skyld. 3-1 til Åfjord2/Bjørgan2, som også blir pauseresultatet.

I 2.omgang åpner Åfjord2/Bjørgan2 også best og noen få minutter etter 2.omgangen blir blåst i gang finner Eirik, Svein Ole på bakerste ved et innlegg som Svein klinker i mål på vakkert vis i motsatt via stanga og dermed 4-1. Etter dette blir Åfjord2/Bjørgan2 litt for komfortable og slipper Vanvik2 mer inn i kampen med to raske baklengsmål på 3 minutter, slik at resultatet blir 4-3 i god tro om grunnen var for å holde spenningen opp i kampen, for med dette takker Åfjord2/Bjørgan2 for følge og maler på. Først ved et frispark på midtbanen som Svein legger inn i feltet. Marius Forfot stusser videre til Kenneth Grøtting som kommer på bakerste og header ballen i mål idet keeper slår han i ansiktet. 5-3!
kun 9 min etterpå er det frispark i farlig posisjon som Eirik tar. Eirik limer ballen i krysset, men en god keeper hindrer scoring og fister ballen til corner. På den påfølgende corner som Eirik tar, kommer Odin i fullt firsprang og header ballen på mål i kjent Jim Larsen-stil. Keeper redder, men en våken Svein Ole er frampå og setter returen.
I det 85 minutt er Eirik nok engang hjernen bak scoringen da han forserer med ball sentralt i banen og finner Marius Forfot med ei glimrende gjennombruddspasning. Marius er sikker og setter sitt 2 mål for dagen. Dermed 7-3 som også blir sluttresultatet.

En god kamp av Åfjord2/Bjørgan2 i solsteika på Åset Kunstgress som tok en komfortabel seier mot et til tider ampert Vanvik2-lag. Mange viste seg fram fra ei meget god side og viser at de i aller høyeste grad er med på å kjempe om en plass på sitt 4.divisjonslag. Blir spennende og se om denne kampen gjør utslag til helgas laguttak da Åfjord møter Bjørgan for seriekamp på Bessaker Stadion lørdag klokken 15.00.
Vel møtt!

+++ Eirik Baardsgaard
++ Svein Ole Brattgjerd
+ Marius Forfot

Eirik Baardsgaard: 3 ass.
Marius Forfot: 2 mål, 1 ass
Svein Ole: 2 mål
Kenneth G: 1 mål
Stig Ove: 1 mål
Tommy: 1 mål
Frode: 1 ass
Odin: 1 ass

Reklamer

2 Responses to Åfjord2/Bjørgan2 – Vanvik 2

  1. Tilbaketråkk: Målorgie i B-lagets 3 kamp hjemme på Åset. « Åfjord Seniorfotball

  2. Tilbaketråkk: Terje Haltstrand 22 år – b-laget med brakseier i går! - UIF Bjørgan

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: