Bindal – Åfjord

Kampfakta:

Matchvinner Marius Forfot feirer med pizza!

Bindal – Åfjord (0-0) 1-2

12. serierunde
Terråk stadion 13.08.11

Tilskuerantall: Ca. 50

1-0 Bindal (70)
1-1 Arvid S By (str. 89)
1-2 Marius Forfot (90 +5)

Gule kort Åfjord: Øyvind Adsen Braseth, Odin Harsvik

Bytter:
Stig Ove ut – Marius Forfot inn
Jesper Hosen ut – Mats Myklebost inn
Raymond Adsen ut – Ribwar Ahmed inn


Åfjord (4-4-2)

Øyvind Adsen Braseth
Arvid S By, Odin Harsvik, Christian S By, Jesper Hosen
Raymond Adsen, Kristoffer B Flenstad, Kenneth Valleraunet, Magne Larsen
Gøran Hosen, Stig Ove Morkemo

Referat:

Tidlig lørdag morgen, 08:30, gikk turen til Bindal og Terråk Stadion for å kapre tre nye poeng i årets 4. divisjon. Svein Jenssen turbusser fraktet 14 spillere, en trener, en manager og fire tilskuere fram og tilbake den fire og en halv timer lange bussturen opp til Terråk og Nordland.

Vi ankom stadion i god tid før kampstart, og ble veldig begeistret over den nydelige gressmatta vi fikk tusle ut på. Ryktene sier at det er den tredje beste matta i hele Nordland fylke.

Selve kamparrangementet var heller ikke noe å klage på, men derimot godt planlagt fra start til slutt. I garderoben ble vi møtt av et fruktfat bestående av minst 5 forskjellige sorter. Om vi skulle tørre å smake på frukten var vi usikker på, da vi fryktet at frukten kanskje var forgiftet eller noe. Fristelsen ble dog for stor, og frukten har ennå ikke tuktet noen liv.

Til lyden av Bindals egen fotballsang varmet vi opp på den elegante gressmatta i solskinn og med stadig flere tilskuere langs sidelinjen. Etter en god spilleøkt og noen raske drag langs banen følte vi oss fit for fight.

Kampen ble sparket i gang av Åfjord, og det var også vi som kom best igang. Vi produserte mer enn nok til å kunne gå til pause med et mål eller tre, men ballen ville ikke inn i nettet. På en corner kommer blant annet Christian til en skuddmulighet fra 10 meter, men uheldigvis for oss, så blåser han ballen høyt til himmels. På en annen corner kommer lille Stig Ove til med et hodestøt, men headingen gikk desverre en liten meter utenfor.
Også lynhurtige Gøran Hosen får noen små sjanser, men klarer altså ikke å få ballen i mål.
Magne Larsen hadde også en god sjanse da han ble spilt fra gjennom fra midten og kommer alene med keeper, men det bli for skrått på mål, og keeper får avverget scoring for Åfjord.
Det står 0-0 til pause.

I pausen blir vi enige om å ikke la oss bli dratt ned av tempoet til Bindal, som ikke akkurat var forrykende. Allikevel skulle vi slite med å sette opp tempoet i egen angrepsfase. Det meste gikk tregt for seg, og vi slet med å etablere et skikkelig trykk mot Bindal.

Ingen av lagene kommer til noen spesielt store målsjanser i starten av de siste 45 minuttene. Det går hele 25 minutter av omgangen før et av lagene scorer, og det er hjemmelaget Bindal som går opp i ledelsen etter at et frispark ble skruv inn i feltet og en Bindalspiller får stå helt alene å sende ballen i mål bak Øyvind.
1-0..
Etter dette er det Åfjord som kjører på. Vi gjør alle våre bytter, og Marius, Mats og Ribwar entrer banen til fordel for Stig Ove, Jesper og Raymond.
Spillet foregår stort sett inne på Bindals banehalvdel, bortsett fra de gangene de fikk spilt opp langt til sin storvokste spiss som vant mange dueller.
Ikke før det er 10 minutter igjen er vi virkelig farlige foran Bindals mål. Gøran arbeider seg fram til en god sjanse da han får heade mot nesten åpent mål, men headingen gikk desverre utenfor. Antall frispark utenfor Bindals sekstenmeter til Åfjord kan ikke telles på en hånd, men vi får ikke utnyttet dødballene til det fulleste. Resultater av presset får vi først i det 89. spilleminutt da Gøran Hosen vinner en duell inne i sekstenmeteren og blir skallet ned etterpå. Dommeren peker på straffemerket, og Arvid er like sikker idag som mot Steinkjer sist, og det står dermed 1-1 på måltavlen i det vi går inn i overtiden.
Dommeren legger til hele 5 minutter da det har vært mange skader og mange bytter, og takk gud for det! I det 95. spilleminutt skjer det som nok reddet den lange bussturen hjem da Åfjord spiller ball inne på Bindals banehalvdel. Kenneth får tilslutt ballen i bena, og skaper overtall på høyresiden med Marius som blir spilt fri og bruker en touch før han banker ballen i mål til ellevill jubel fra Åfjords 20 tilreisende. På sidelinjen blir Clough overfalt av trener Hosen i gledesrus, og det sies at vår matrialforvalter og manager ble liggende en stund etterpå. Uansett, en fantastisk prestasjon av vårt unge talent som redder tre poeng og fortsatt trygg serieledelse.

Skuffelsen hos Bindals spillere, trenere og tilskuere var total, og det skjønner vi godt når de selv hevder å spille årsbeste og blir fratatt alle poengene hele fem minutter på overtid. For oss var det magisk, og det er slike øyeblikk som gjør det verdt å bruke så mye tid på fotballen. Det var definitivt verdt hele lørdagen!

Neste kamp er lørdag 20. august borte mot Neset!

Dagens Asgeir: Marius Forfot – Gjør et mer enn godkjent innhopp og skaffer en ny trepoenger for Åfjord.

Børs:

Øyvind: 6
Arvid: 6
Odin: 5
Christian: 5
Jesper: 6
Raymond: 6
Kenneth V: 6
Kristoffer: 5
Magne: 5
Gøran: 5
Stig Ove: 6

Innbyttere:
Marius 6
Mats 6
Ribwar 6

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: