Bjørgan – Åfjord

Kampfakta:

Dagens målscorer og banens beste!

Bjørgan – Åfjord (0-0) 1-1
4. serierunde
Bessaker stadion 14.05.11

Tilskuerantall: Ca. 50

0-1 Vidar Amundal (47)
1-1 Lasse Johnsen (75)

Gule kort: Jesper Hosen, Kristoffer B Flenstad


Åfjord (4-4-2)

Thomas Adsen
Jesper Hosen, Odin Harsvik, Arvid Sæther By, Kristoffer B Flenstad
Magne Larsen, Vidar Amundal, Kenneth Valleraunet, Fredrik Aagaard
Gøran Hosen, Raymond Adsen

Referat:

Lørdag 14. mai ble «slaget om Fosen» spilt da Åfjord møtte Bjørgan på Bessaker stadion. I tidvis regnvær sørget et glatt underlag fot at det skulle bli en kamp men mange dueller og lite fint spill. Det var lett å se at dette var et lokalderby og slaget om å være best på fosen, da kampen startet nervøst med mye Kjelsås-fotall (les: drillo-fotball) og tette dueller over hele banen. Ingen av lagene vil tape dette oppgjøret, og det er kanskje en av grunnene til at det står 0-0 til pause. Det er to lag på gressmatta som ligger strukturert defensivt og ikke slipper motstanderlaget til noen store sjanser. Nærmest er nok Åfjord, blant annet da Raymond Adsen holder på å sette ballen i mål med et fikst hælspark, men uheldigvis for de gule går ballen like til side for mål. Ellers bærer omgangen preg av lange baller som ofte går helt inn til målvaktene Thomas Adsen og Dani hos Bjørgan pga. den glatte gressmatta.

Etter pausen kommer et tent Åfjordslag på banen igjen, lysten på seier. Allerede etter 3 minutter resulterer det i et mål for Åfjord, da Vidar kriger ballen i mål etter en corner fra Aagaard. Dani misser, og Vidar slår alt og alle i den påfølgende hodeduellen. 0-1!
Åfjord har noen sjanser til å øke sin ledelse, men får ikke ball nummer to i nota. Istedet er det Bjørgan som får sin utligning 15 minutter før slutt, da de etter litt klikk-klakk på sin venstreside får komme alene med Thomas i buret, og innbytter Lasse Johnsen gjør ingen feil og setter ballen til høyre for Thomas og i mål. 1-1!
Det siste kvarteret av kampen får begge lagene noen små sjanser til å avgjøre kampen i sin favør, men ingen av lagene klarer å sette den avgjørende scoringen, og det ender altså uavgjort i «slaget om Fosen», 1-1.

Hadde helst sett at Åfjord hadde rodd seieren i land, men alt i alt er vi fornøyde med et poeng på Bessaker. En vanskelig kamp hvor vi sliter med å få til noe skikkelig spill, mye grunnet et vanskelig og uvant underlag for oss kunstgress-gutta fra Åfjord. Vi gleder oss allerede til returoppgjøret på Åset 27. august.

Dagens Asgeir: Vidar Amundal

Børs:

Thomas: 6
Jesper: 7
Odin: 6
Arvid: 6
Kristoffer: 7
Magne: 5
Kenneth V: 5
Vidar (1 mål): 7
Fredrik (1 ass): 5
Gøran 5
Raymond: 6
Reklamer

One Response to Bjørgan – Åfjord

  1. Tilbaketråkk: Uavgjort på Bessaker! « Åfjord Seniorfotball

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: