Kattem – Åfjord

Kampfakta:

Før kampstart

Resultat: 2-3

Lagoppstilling: Thomas, Arvid, Roy, Christian, Jesper, Magne, Kenneth V, Vidar, Fredrik, Stig Ove, Gøran
Benk: Tommy, John Einar, Marius, Mats, Odin.
Scoringer av Stig Ove(2) og Gøran.

Referat:

Åfjord tok turen til Åsheim denne meget fine julidagen. Kattem stod på motsatt banehalvdel, og nye 3 poeng skulle deles ut. Åfjord lå som kjent på tabelltopp før kampen mot de blå fra vestsiden av Trondheim, og håpet om at plassen skulle forsvares var til stede. Starten av omgangen bar preg av litt nervøse Åfjord-spillere, som innerst inne visste at tabelltoppen stod på spill.

Det var en jevn start på Åsheim Kunstgress, men Åfjord tok ledelsen ved Stig Ove etter rundt 30 minutter. Med en Magne i storslag fra start ble det en enkel jobb for målscorer Stig Ove, som satt ballen i nota i åpen kasse fra en halv meter. Rett etter målet var det mange av Åfjord-supportere som så for seg en rein overkjøring fra de i gult. Dessverre tok det ikke lang tid før denne gamle legenden Serkan slo et hjørnespark, og vips stod det 1-1 i målprotokollen. 1-1 sto seg til pause, noe som kan sies å være et greit pauseresultat. Etter en kopp kaffe og liten gjennomgang av 1 omgangen i pausen var det klart for avspark for de siste 45 minuttene. Innledningsvis har Åfjord et lite overtak, med en offensiv Jesper fra backplass, og en angrepsrekke med Aagaard, Gøran og Stig Ove som til tider herjer med forsvaret til Kattem. Med Roy som sjef i de bakre rekker trodde vel ingen på at dette kunne bli spennende! Utrolig nok kom det et slag i trynet. 2-1 til hjemmelaget. Det tok ikke mange minuttene før Stig Ove reduserer og blir tomålscorer! Assist signert Gøran Hosen. Sjansene florer mot Kattem-målet. Dødballer fra Aagaard, Gøran alene med keeper, og en meget bekymret Odd-Petter på sidelinjen. Et par taktiske inngrep fra benken blir gjort, og alle på tribunen venter i spenning på om den forløsende scoringen skal komme! Det nærmer seg 90 minutter på Åsheim, og håpet om fortsatt tabelltopp sviner. Men da dukker BI-studenten Gøran Hosen opp! En dødball blir sendt inn i feltet, og der står Gøran umarkert. Slike ting straffer seg! På ekte Wayne Rooney-vis kaster han seg rundt, og klinker inn ballen bak en forfjamset Kattem-keeper. 2-3!! Og det på brassespark! Snakker vi årets mål i 4. divisjon?? Om ikke, hvert fall en meget god kandidat! Åfjord rir av stormen og tar med seg 3 poeng hjem i den blåe nostalgiske minibussen, utlånt av SK Stokksund. Vi håper alle kom seg trygt hjem, selv om vi tviler sterkt på at det ble tilfellet. Åfjord topper fortsatt, og håper alle fra Åfjord kommer for å støtte oss videre i kampen om 3 nye poeng! Vel møtt til festfotball!

Til slutt kan man nevne at Roy, Magne, Jesper, Gøran og Aagaard spilte en meget god kamp. I tillegg kan man trekke frem Thomas som virkelig fikk vise hva han er god for. Dessverre klarte ingen av disse å ”hamle” opp med Vidar om dagens Asgeir.

Dagens Asgeir: Vidar Amundal.

Ps1: Takker samtlige 7 Åfjordsupportere for oppmøte på Åsheim!

Ps2: Meget gledelig å se at denne Fredrik F. Aagaard har fått bukt med faktene han tidligere har vist. En meget sportslig opptreden fra Fredrik og resten av Åfjord-laget.

Ps3: Jørgen Eriksen ble observert i samtaler med Odd-Petter Hosen både før og etter kampen. Kan dette være med på å underbygge påstandene om at en overgang er nærliggende? Det skal være en dialog mellom Åfjord og Jørgen angående overgang, men foreløpig er partene et stykke unna hverandre. Dette etter ryktene grunnet urimelige betingelser fra Byneset-gutten.

Ps4: En stor takk til Ida Berdal Mørreaunet for gode oppdateringer på Åfjord Live

Odd-Petter-Smart

Ps5: Grunnet en meget så streng og «seriøs» dommer ble Odd-Petter beordet til å ta av seg den gule jakken sin, som da er nok så lik den fargen som er på Åfjord sine drakter. Odd-Petter-Smart valgte å lik så godt å vrenge jakken og dermed kunne kampen fortsett sin gang. Skal nevnes at OP Hosen gjorde en meget god kamp på benken, hvor hans taktiske inngrep ble avgjørende for kampens utfall. Når man da sto igjen med hele 3 poeng kan man ikke klage på Odd-Petter «Mourinho» Hosen.

Børs:

Thomas: 7
Arvid: 6
Roy: 7
Christian SB: 6
Jesper: 7
Magne (1 ass): 7
Kenneth V: 6
Vidar (1 ass): 7
Fredrik: (1 ass): 7
Gøran(1 mål, 1 ass): 7
Stig Ove(2 mål): 7
Odin: 7
Marius: 7
John Einar: 6

Mvh. Åfjordsupporter Petter Høvik – @phovik

– Heia Åfjord!!

Referent, Petter Høvik

Reklamer

3 Responses to Kattem – Åfjord

  1. Tilbaketråkk: Seier mot Kattem – fortsatt tabelltopp! « Åfjord Seniorfotball

  2. Tilbaketråkk: Børs og statistikk oppdatert! « Åfjord Seniorfotball

  3. Børsa says:

    7’er til alle? Idiotisk børs. Slutt med sympati-børs og heller vurder spillerne slik de skal vurderes. Det må man tåle når man spiller i 4. divisjon! Hilsen Sint!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: