Nardo 2 – Åfjord

Magne var et lysglimt på en heller mørk høstdag, og ble derfor tildelt tittelen dagens Asgeir!

Kampfakta:

Nardo 2 – Åfjord  (1-0) 3-0

20. serierunde
Nissekollen Kunstgress 09.10.11

Tilskuerantall: Ca. 15

1-0 Nardo (30)
2-0 Nardo (60)
3-0 Nardo (80)

Gule kort Åfjord: Ribwar Ahmed


Åfjord (4-4-2)

Thomas Adsen
Jesper Hosen, Roy Stjern, Christian S By, Kristoffer Flenstad
Arvid S By, Olav Presthus, Kenneth Valleraunet, Magne Larsen
Ronny Hegvik, Øystein Hegvik

Bytter:
Olav Presthus ut – Ribwar Ahmed inn
Øystein Hegvik ut – Christian Valleraunet inn
Kenneth Valleraunet ut – Mats Myklebost  inn

Referat:

I kjølig høstvær ble årets siste seriekamp mot Nardo 2 avviklet på Nissekollen kunstgress. Vi stilte med tilnærmet fullt mannskap til denne kampen, og hadde lyst til å avslutte sesongen med en positiv opplevelse, men et hjemmesterkt Nardo-lag med kun et tap på hjemmebane i år skulle vise seg å bli for sterke.

Kampen startet bra for Åfjord, og vi hadde noen muligheter til å gå opp i ledelsen, spesielt da Olav forserer ned langs venstrekanten å slår et bra innlegg inn i feltet bak Nardos forsvarere, men Øystein kommer akkurat for sent til å få satt tåa på ballen. En skostørrelse større hadde nok vært nok til å sendt Åfjord i ledelsen, men den gang ei.
Omtrent en halvtime ut i kampen får Nardo tildelt et omdiskutert straffespark da Magne får ballen skutt i hånda inne i sekstenmeteren. Magne hadde forøvrig hånda i naturlig posisjon, og det var ballen som søkte hånda og ikke omvendt. Uansett, Nardos utvalgte straffeskytter setter ballen i mål, og det står 1-0 til hjemmelaget.
Dette resultatet holder seg til pause.

I pausen blir Olav Presthus byttet ut til fordel for Ribwar Ahmed, som tidlig i andreomgang markerer seg da han får tildelt et gult kort etter en noe drøy tofotstakling. Også i andreomgangen kommer vi til endel muligheter, men vi sliter altså med å sette kula i mål. Vi har også mange frispark i god posisjon, men ingen av oss klarer å skape noen farligheter på dødball. Istedet er det Nardo som er farlige på dødball. På et hjørnespark sender Nardo alle spillerne inn på streken, og naturligvis trekker Åfjordspillerne etter. Ingen er oppmerksomme på en som kommer fra sin posisjon bak i banen, og corneren blir sendt 45 grader ut til vedkommende som klinker ballen i mål bak Thomas. Da Thomas har fullt av spillere foran seg har han ingen sjanse til å reagere på det knallharde skuddet. 2-0!
Etter dette går mye av motivasjonen ut av Åfjordslaget, og vi får ikke produsert de alt for store mulighetene. Helt på tampen av kampen går Nardo opp i en 3-0 ledelse da deres høyrekant blir tredd gjennom fra midten og sender et langskudd i fin bue over Thomas og inn i mål. Dette blir også sluttresultatet, og Åfjords svake avslutning på sesongen er et faktum. Etter åtte seirer på rad avsluttet vi altså med to tap, mot henholdsvis Fram og Nardo 2 borte, som begge bare har et tap på hjemmebane i år.

Halvtimen etter kampslutt kom sluttresultatet fra bessaker, og etter 1-1 mellom Bjørgan og Tangmoen er vi uansett seriemestere, og kretsmesterfinale mot Tynset står nå for tur. Først skal vi til Tynset å spille første finalekamp lørdag 22. oktober før det hele avsluttes på Åset kunstgress lørdag 29. oktober.

Dagens Asgeir: Magne Staven Larsen! Er konstant en trussel for Nardos høyreback, og skaffer Åfjord mange frispark i farlig posisjon da han gang på gang løper fra Nardospillerne og blir taklet bakfra. Gjør også en formidabel jobb defensivt.

Børs:

Thomas: 6
Kris: 5
Roy: 6
Christian SB: 6
Jesper: 6
Magne: 7
Kenneth V: 6
Olav: 5
Arvid: 6
Øystein: 5
Ronny: 5
Ribwar: 5
Christian V: 5
Mats: x

x = ikke nok spilt til å sette karakter.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: