Neset – Åfjord

Christian spilte en solid kamp, og tronet innsatsen med scoring!


Kampfakta:

Neset – Åfjord (1-2) 3-5

13. serierunde
Vinnatrøa kunstgress 20.08.11

Tilskuerantall: økende mot 40-50

1-0 Neset (5)
1-1 Stig Ove Morkemo (Raymond Adsen, (7))
1-2 Olav Presthus (Kristoffer Flenstad, (10))
1-3 Christian Sæther By (Gøran Hosen, (51))
1-4 Arvid Sæther By (Str. 63)
1-5 Fredrik Aagaard (Gøran Hosen, (76))
2-5 Neset (84)
3-5 Neset (87)

Gule kort Åfjord: John Einar Storsve

Bytter:
Stig Ove ut – Fredrik Aagaard inn
Jesper Hosen ut – John Einar Storsve inn
Christian Sæther By ut – Odin Harsvik inn

Åfjord (4-4-2)
Thomas Adsen
Jesper Hosen, Roy Stjern, Christian S By, Kristoffer Flenstad
Raymond Adsen, Arvid Sæther By, Olav Presthus, Magne Larsen
Gøran Hosen, Stig Ove Morkemo

Benk: Fredrik Aagaard, John Einar Storsve, Odin Harsvik, Mats Myklebost og Christian Valleraunet

Referat:

Med tilnærmet fullt mannskap ankom Åfjord Frosta i yrende regnvær. Vi fant oss fort tilrette i garderoben, og med kjeks, forøvrig både med og uten sjokolade, banan og rosiner var stemningen god. Og om den var god, så ble den enda bedre da bygutta meldte sin ankomst, og Arvid fikk se en video etter forrige helgs, mildt sagt, underholdende hjemtur fra Bindaln med tre poeng i bagasjen. You rock Arvid!! Noe internt dette..
Kampforberedelsene ble brukt til å snakke om hvor gode Bjørgan har vært på trening i det siste og om at vi burde begynne å dele på utgiftene når vi kjører på bortekamp. Ikke før Gøran etterlyste dagens kamp begynte vi så smått å snakke om den..

Ute på matta begynte vi med å leke litt med ballen for å bli kjent med underlaget, og vi konkluderte fort med at her trillet ballen fort!
I kaptein Kenneth Valleraunets fravær meldte noe overraskende vår nysignering Olav seg til tjeneste under oppvarmingen, kanskje noe missforstått av Jesper, men vår visekaptein er klippen Roy, så det var han som fikk æren av å bære kapteinsbindet denne dagen.

Etter en innmarsj med toner til Dag Ingebrigstens Champions League var vi klare for kamp, og tre poeng var i sikte.
Men kampen skulle starte på verst tenkelige vis: Etter bare fem minutter får vi en mitt i fleisen av Neset. Et langt innkast inn i boksen blir stusset videre og en Nesetspiller får tilslutt kranglet ballen i mål via stolpen. 1-0!
Vi glemte dette fort, og gikk rett i angrep etterpå, noe som resulterte i en rekordrask utligning. Raymond trer gjennom Stig Ove på lekkert vis, som bruker rutinen til å runde keeper å sende ballen i mål til 1-1!
Ikke veldig lenge etterpå går vi opp i ledelsen. Åfjord spiller ball på venstresiden, og Kris triller tilslutt ballen inn i banen til Olav som fyrer av fra 25-30 meter, via en Nesetspiller og rett i mål. Vakkert, og 1-2!
Etter dette roer det seg litt, men Åfjord spiller fortsatt bra fotball offensivt, og ligger ganske trygt defensivt. Vi har flere sjanser til å gå opp i en 1-3 ledelse, men 1-2 blir altså pauseresultatet.

I pausen har Trener Hosen sin faste runde hvor han deler ut banan og rosiner til spillerne, i håp om at nettopp dette skal være med å avgjøre kampen tidlig i 2. omgangen. Han skryter også av vår opptreden i førsteomgangen, og er fornøyd med at vi svarte Neset så fort.
Vi bestemmer oss for å gå ut på matta og prøve å drepe kampen så fort som mulig, men samtidig ligge trygt defensivt for å ikke få flere baklengs.

Og planen fungerte; etter 6 spilte minutter av omgang nummer to får Åfjord en av utallige cornere. Neset får først klarert, men på andrebølgen kommer et innlegg fra Gøran Hosen presist inn i feltet hvor vår forsvarsbauta Christian dukker opp og får stå alene å stange ballen i mål via stolpen. En klassescoring av Christian dette, og 1-3 til de gule.
Vi fortsetter å være best, å produserer mange sjanser til å øke ledelsen. Etter drøye 60 spilte minutter er det vårt unge talent Magne som er på et av sine raid nedover venstreflanken. Etter å ha passert 3-4 mann blir han felt inne i sekstenmeteren, og dommeren dømmer helt riktig straffespark. Arvid har vært sikkerheten selv i det siste, og scorer på sitt tredje straffspark på rad på like mange kamper. 1-4!
Åfjord gjør etterhvert noen bytter, og Fredrik erstatter Stig Ove, John Einar erstatter Jesper og Odin erstatter Christian.
Etter ca. 75 spilte minutter får vi indirekte frispark på sekstenmeteren da linjedommeren vinker med flagget når Nesets keeper tar med seg ballen i hendene over sekstenmeteren. Vi tenker med engang at her skal Magne banke ballen i mål, men det blir tilsutt Aagaard som får ballen trillet til seg fra Gøran, og Fredrik banker ballen i mål på vakkert vis, 1-5! Dette var nok spikeren i kista tenkte mange, men den gang ei.
Neset kom med hele to skremmeskudd i løpet av de siste fem minuttene av kampen. Først banket en Nesetspiller ballen helt oppe i krysset fra 35-40 meter, en bra prestasjon dette. Ikke lenge etterpå kommer Neset seg fri på høyrekanten, drar seg mot mål og lobber over en utspilt Thomas i målet. Ballen får veldig mye backspinn, og når Roy skal klarere triller den bare over foten hans og inn i mål til 3-5.
En viss panikk spredde seg utover Åfjordspillerne og de på benken, men vi fikk roet det hele ned, og dro i land en solid 3-5 -seier borte mot et sterkt Neset-lag.

Dette er altså vår tredje borteseier på rad i høstsesongen, og med det har vi fått en veldig bra start etter sommeren.
Neste helg er det, som trener Hosen kaller det, århundrets kamp på Fosen, og det er da Bjørgan som kommer på besøk på Åset for å prøve å bekjempe et Åfjordlag i medvind. Kan suksessen fortsett? Vi håper DU kommer på Åset stadion lørdag klokken 15.00 for å heie Åfjord til nok en seier. Vel møtt!

Dagens Asgeir: Christian Sæther By – Spiller en meget bra kamp, er solid i midtforsvaret sammen med Roy, og scorer mål. Forøvrig må hele laget hedres idag, bra innsats over hele linja, og dette var definitivt en lagseier!

Børs:

Thomas: 7
Jesper: 7
Roy: 7
Christian: 8
Kristoffer: 7
Raymond: 7
Arvid: 7
Olav: 7
Magne: 7
Gøran: 7
Stig Ove: 7

Innbyttere:
Aagaard: 6
Storsve:   5
Odin:         5

 

Ref: Kristoffer BF

Reklamer

One Response to Neset – Åfjord

  1. Tilbaketråkk: Seier mot Neset « Åfjord Seniorfotball

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: