Verdal2 – Åfjord

Kampfakta:

Jesper Hosen (foran) kronet kampen med Dagens Asgeir, tiltross for at han lagde straffe. Stig Ove (bakgrunn) leverte også en god kamp.

 Verdal2 – Åfjord (0-1) 1-2
verdal Stadion 22.09.2011

Tilskuerantall: Ca. 10

0-1 Raymond Braseth (Stig Ove Morkemo) “30
1-1 Verdal2 «55
1-2 Olav Presthus «70

Gule kort Åfjord: Gøran Hosen

Bytter:
Stig Ove Morkemo ut – Øystein Hegvik inn
Gøran Hosen ut – Ronny Hegvik inn
Jesper Hosen ut – Odin Harsvik inn


Åfjord (4-4-2)

Thomas Adsen
Jesper Hosen, Arvid S By, Christian S By, Kris Flenstad
Raymond Adsen, Kenneth Valleraunet (c), Olav Presthus, Magne Larsen
Gøran Hosen, Stig Ove Morkemo

Referat:

Åfjord entret Verdal stadion 20.40 trøndersk tid, med full pott poengmessig i høstsesongen. Med kun 2 poeng fram til sikker opprykksplass var det klart for den første av fire mulige matchballer for vår del. Vi var fullstendig klar over at om vi gikk av med seieren mot Verdal2, var opprykket sikret, og vi kunne senke skuldrene de siste 3 kampene.

Kampen åpnet ikke med all verden til tempo og spenning. Det ble mye frem og tilbake og ingen av lagene klarte å få overtaket på kampen. Verdal2 var bra bakover og slapp ikke spissene til de store farlighetene, noe som også var tilfelle i andre enden av banen. Den eneste store sjansen i 1.omgang endte imål, heldigvis til vår fordel.
Stig Ove Morkemo får ballen på hjørnet av 16-meteren, legger inn i banen til Raymond Adsen Braseth som klistret ballen ned ved stolperota. Dermed 1-0 til Åfjord, som også ble pauseresultatet.
I pausen var det få som tenkte på at det kun var 45 minutter unna at Åfjord har skrevet seg inn i historiebøkene, for Åfjord har aldri hatt et fotballag på et nivå tilsvarende landsserien 3.divisjon.
Vi leverte en dårlig 1.omgang, men viser at selv på en dårlig dag, klarer vi å lede kamper.

2.omgang startet som 1.omgangen sluttet, nemlig med at ballen flakset mye frem og tilbake og alt dreide seg om duellspill på midtbanen. Verdal2 tok litt over utover omgangen og hadde mye ball, uten at de skapte de store sjansene. Dette helt til Jesper Hosen felte en Verdal2-spiller innenfor 16-meteren og dommeren dømmer straffe. Om den var billig eller klar er det usikkerhet om, men dommerens avgjørelse må uansett respekteres. Verdal2 gjør ingen feil og utligner, ikke ufortjent, til 1-1. Etter dette fortsetter kampen med jevnt spill og fortsatt uten de store sjansene. Det går ikke veldig lang tid før Olav Presthus forserer med ball inn i 16-meteren, kjemper med seg ballen på merkelig vis og setter den tilslutt imål, og 2-1 til Åfjord. Bra prestasjon av Presthus som fortsetter å score viktige mål fra sin midtbaneposisjon, noe som er en meget god egenskap når spissene ikke har dagen. Innbytterne Øystein Hegvik og Ronny Hegvik leverte gode innhopp, spesielt Øystein som var meget frisk på topp. Bare målet uteble for Øystein, mens den siste innbytteren Odin Harsvik også leverte et greit innhopp på en nokså uvant posisjon på høyrebacken.
Kampen endte og 2-1 og det at vi har rykket opp to ganger på tre år har blitt et faktum. Fra og slite med å komme seg opp fra laveste divisjonen i trøndelag til å klatre opp til et nytt 4.divisjonssystem der kun 2 lag beholdt plassen til og året etter klatre opp til 3.divisjon er en prestasjon det er bare å ta av seg hatten for. Spesielt når det skjer på en så liten plass som Åfjord. En meget sterk prestasjon av våre gutter. Stallen har blitt en sammenspleiset gjeng med KUN trivelige spillere som har det gøy og tydelig koser seg sammen på fotballbanen.  

Børs og Dagens Asgeir er utført i samarbeid med undertegnede og oppmann Kåre «Adebayor» Sakshaug

Dagens Asgeir: Jesper Hosen

Børs:

Thomas: 6
Jesper: 7
Arvid: 6
Christian: 6
Kristoffer: 6
Raymond: 6
Kenneth V: 6
Olav: 7
Magne: 6
Gøran: 5
Stig Ove: 6
Ronny: 6
Øystein: 7
Reklamer

One Response to Verdal2 – Åfjord

  1. Tilbaketråkk: Kampreferat Verdal2 – Åfjord « Åfjord Seniorfotball

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: