Åfjord – Charlottenlund

Kampfakta:

Magne viste søndag, at han ikke bare er treffsikker på tennisbanen! Scoret Åfjords viktige 1-1 mål i seieren mot Charlottenlund!

Åfjord – Charlottenlund (1-1) 2-1
14. serierunde
Åset kunstgress 29.07.12

Tilskuerantall: ca. 75

0-1 CSK (11)
1-1 Magne (Kenneth V, 35)
2-1 Gøran (63)

Gule kort (Åfjord): Arvid

Lagoppstilling (4-4-2):

Thomas – Kris, Kent, John Einar, Arvid
Kenneth, Olav, Magne, Ronny
Gøran, Raymond

Bytter:
Olav ut – Ribwar inn (11)
Raymond ut – Marius inn (88)

Ubenyttede innbyttere: Mats, Odin, Christian V og Sindre By

Referat:

ENDELIG!!

startet høstsesongen igjen! Etter en vårsesong langt under pari, der vi kun klarte å hente 7 poeng, klødde det i føttene til åfjordsspillerne som brukte sommerferien bra til å forberede seg til siste halvdel av sesongen. Samtlige spillere på Åfjord både var og er revansjesugne på å «reise kjerringa» å gjøre en mye bedre figur iløpet av høstsesongen. Målet er selvfølgelig å berge plassen, noe alle i vår tropp har stor tru på at vi klarer.

Med mange gode og trofaste supportere tilstedet, gjestet Charlottenlund Åset kunstgress. Med en litt amputert tropp, stilte Åfjord et litt «nytt» lag der noen skiftet posisjon og andre fikk sjansen fra start. Det skulle imidlertidig vise seg å bli en suksessoppskrift resultatmessig for Åfjord.

Åfjord startet litt tungt, og allerede etter 10 minutter blir vi tvunget til å gjøre det første byttet da Olav måtte gå av banen med strekk. Ribwar Ahmed ble byttet inn og Kenneth V var tilbake i yndlingsposisjonen sentralt i banen. Vi slet med å etablere spill og skape de store sjansene før Charlottenlund straffet oss med å gå opp i ledelsen til 1-0 etter kun 11.minutter spilt.
Det bølget mye frem og tilbake etter dette, men det fine spillet og de store sjansene uteble, før det var spilt 35 minutter. Da får Kenneth V ballen ute på siden. Han spiller fint ut til Magne som setter ballen kontant i nota og reduserer for Åfjord til 1-1 som også ble pauseresultatet.

Andre omgang startet også litt tungt for vår del. Trodde vi iallefall. Thomas felte en motspiller inne i 16-meteren og CSK fikk straffe. Da alle trodde vi nok en gang kom under med ett mål, viste Thomas hvilken klassekeeper han er og gjorde opp for seg med å redde straffen! Mesterlig av vår meget gode sisteskanse!
Etter dette får vi et visst press, men for mye balltap og pasningsslurv på midtbanen, sørget for et par farlige overgangsmuligheter for CSK. Ingen av lagene klarer å etablere noe spill, for CSK-spillerne var også tydelig slitne.
Dette ønsket vi å utnytte til vår fordel, og vi presset på. Etter 65. spilte minutter, er Magne alene gjennom. Han rekker ikke ballen før CSK’s keeper kommer ut og klarer. Klareringen går rett i føttene til Gøran, som drar av en mann før han setter ballen i det tomme målet, og dermed sender Åfjord opp i ledelsen til hjemmepublikummets store begeistring.

Charlottenlund så som sagt, veldig slitne ut i siste halvdel av andre omgang, så de klarte ikke å legge ordentlig press på oss, før de på slutten la om til 3-3-4. Dette ga oss utfordring, men våre spillere ryddet unna i stor stil og hentet hjem seieren!
En meget kjærkommen og viktig trepoenger i en ellers ganske kjedelig fotballkamp.

Vi takker igjen publikum for støtten for at vi åpnet høstsesongen så bra som vi gjorde. Dere er til stor inspirasjon og heier oss frem på en mesterlig måte! Skal vi klare å beholde plassen, er det utrolig viktig at dere fortsetter og stille opp og gir oss både inspirasjon og motivasjon til å ta ut det lille ekstra som kreves! Dere har vært enorme så langt i sesongen! Takk!

Dagens Asgeir: Magne Staven Larsen! – Jobber som helt på sentral midtbane gjennom 90 minutter! Er den som utvilsomt legger ned mest meter på Åset denne dagen og vinner mange og viktige dueller og baller på midtbanen. Er også involvert i begge målene! Klasse!

Børs:

Thomas: 8
Kris 6
John Einar: 6
Kent: 7
Arvid: 6
Ribwar Ahmed: 6
Kenneth V: 6
Magne: 8
Gøran: 7
Raymond: 8
Raymond: 7
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: