Åfjord – Frøya

Magne leverte en solid forestilling på midtbanen og ble kåret til dagens Asgeir! To assist, oppofrende duellspill og knallhard jobbing var nok til å få 9’ern på børsen.

Kampfakta:

Åfjord – Frøya 7-1 (2-0)
24. serierunde
Åset kunstgress 06.10.12

Tilskuerantall: ca. 50

1-0 Raymond (Ribwar)
2-0 Kris (Magne)
3-0 Arvid (Kris)
4-0 Arvid (Kris)
4-1 Frøya
5-1 Kenneth (Ribwar)
6-1 Marius (Magne)
7-1 Christian (Marius)

Gule kort (Åfjord): Ingen?

Lagoppstilling (4-4-2):

Thomas – John Einar, Odin, Christian SB, Mats – Ribwar, Magne, Kenneth, Arvid – Raymond, Kris

Bytter:
Raymond ut – Marius inn (70)
Ribwar ut – Christain inn (75)

Ubenyttede innbyttere: Mikael

Referat:

Lørdag 6. oktober var det klart for årets nest siste hjemmekamp på Åset kunstgress, og på motsatt banehalvdel ventet et nykomponert Frøya-lag. Vi stilte også med et helt nytt lag da noen var borte på ferie, noen ute med karantene og noen var skadet.

Frøya startet med ballen og avspark var klokken 16.00. Ingen av lagene klarte å produsere så store muligheter de første 20 minuttene av kampen, men når halvtimen nærmet seg var Frøya farlig frempå med et langskudd som gikk helt opp mot krysset. Heldigvis for oss gikk ballen på innsiden av stangen, ned langs mållinjen og ut, og veldig små marginer sørget for at det fortsatt sto 0-0 etter 30 spilte minutter. Ikke lenge etterpå er det vi som går opp i ledelsen. Ribwar sender en strøken gjennombruddspasning til Raymond som skyter en mark-kryper med venstreslegga til venstre for keeper og i mål til stor jubel for hjemmepublikumet. 1-0!

Ikke lenge etterpå dobler vi ledelsen da Mats slår en fin corner på bakerste stang der Magne dukker opp og header ballen inn foran mål igjen hvor Kris står umarkert og får en enkel jobb med å sende Åfjord opp i en komfortabel 2-0 ledelse. Dette blir også pauseresulatet.

Andreomgangen starter på best tenkelige vis for oss da vi tidlig i omgangen får tildelt straffespark etter at Kris header ballen i hånda på en Frøyaspiller inne i sekstenmeteren. Hands, straffe, Arvid og 3-0 til gutta i gult! Arvid sendte keeper til en side og ballen til den andre, iskald som få.
Det går ikke mange minutter før Arvid igjen er frempå å sender ballen i mål. Kris har ballen og prøver å komme rundt på venstrekanten, holder på å miste ballen, men får akkurat sendt ballen 45 grader ut i feltet hvor Arvid kommer å banker ballen i nota. 4-0!

Frøya får så sitt trøstemål da de kommer seg gjennom Åfjordsforsvaret og plasserer ballen ned til høyre for Thomas og inn i mål. Smultringen røyk, og 4-1 var resultatet. Etter dette pumper Frøya opp flere folk, og legger om til en 3-4-3 formasjon. Dette fører dog bare til enda flere baklengs i kassa. Først er det Kenneth som får kreditert en scoring da Ribwar header Kenneth gjennom på høyresiden og kenneth skyter ballen via en Frøyaforsvarer og i mål. 5-1, og spikeren i kista var satt!

Vi gjør to bytter etter dette, og inn kommer Marius og Christian for henholdsvis Raymond og Ribwar. Innbytterne legger seg på topp og Kris ned på Ribwar sin plass på høyre kant. Og det tar ikke lang tid før superinnbytterne viser seg fram. Først viser Marius klasse da Magne spiller han frem på høyresiden. Etter et par touch på ballen bestemmer Marius seg for å prøve høyreslegga, og fra 25-30 meter går ballen i en fin bue og dupper akkurat nok til å gå via tverrliggeren og i mål. Et øyeblikks magi på Åset stadion, og de 50 kronene i inngangsbillett var plutselig verdt hver eneste krone. 6-1!

5 minutter før slutt var det Marius selv som var servitøren da han bryter gjennom på høyresiden og spiller fri Christian foran mål. Christian skyter ballen via keeper og i mål, og fastsatte sluttresultatet til 7-1! En herlig seier, selv om nedrykket til 4. divisjon nå er konstatert etter at Tangmoen slo Steinkjer på hjemmebane.

Neste kamp for oss er igjen på hjemmebane, og førstkommende lørdag klokken 16.00 er det Kolstad som gjester Åset kunstgress. Velkommen skal du være, og vi håper så mange som mulig vil ta turen for å se oss i aksjon i årets siste hjemmekamp i 3. divisjon. På gjensyn!

Dagens Asgeir: Magne Staven Larsen!

Clough’s Børs:

Thomas:  7
John Einar:  7
Odin:  8
Christian:  7
Mats:  7
Ribwar:  7
Magne:  9
Kenneth:  7
Arvid:  8
Raymond:  7
Kris:  7
Marius:  7
Christian:  7
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: