Åfjord – Ranheim 2

Kampfakta:

Dagens Asgeir mot Ranheim 2 ble Kris, her avbildet på bar i Tyrkia få dager før kamp. Skaffer straffesparket som sørger for utligning i førsteomgang, og er nær ved å skyte Åfjord opp i ledelsen i andreomgang da han treffer tverrliggeren.

Åfjord – Ranheim 2 (1-1) 2-3
13. serierunde
Åset kunstgress 01.07.12

Tilskuerantall: ca. 50

0-1 Krogstad (15)
1-1 Arvid (Kristoffer, 28)
1-2 Melkvik (65)
1-3 Krogstad (70)
2-3 Øystein (Fredrik, 89)

Gule kort (Åfjord): Olav

Lagoppstilling (4-5-1):

Thomas – John Einar, Kent, Jesper, Arvid – Kenneth, Olav, Magne, Vidar, Kris – Raymond

Bytter:
Raymond ut – Marius inn (63)
John Einar ut – Øystein inn (72)
Kenneth ut – Fredrik inn (78)

Ubenyttede innbyttere: Mats, Odin, Christian SB og Ørjan

Referat:

På søndag ble siste kamp denne våren spilt da Ranheims andrelag gjestet Åset kunstgress. Dette var i stor grad en nøkkelkamp, da flere av bunnlagene vant sine respektive kamper på lørdag, i tillegg til at Ranheim er det laget som ligger over oss på tabellen. Med spillere som Krogstad og Kråkmo i startoppstillingen til Ranheim var det lett å forstå at de gikk for tre viktige poeng i denne kampen.

Kampen startet noe rolig, men spill som bølget mye fram og tilbake. Ranheim hadde ballen mye og kom til mange innlegg fra kant, men vi var veldig farlige på kontringer. Raymond var farlig frempå ved flere anledninger, og bare en god Bjørn Muller i mål for Ranheim hindret scoring. Kvarteret var gått da Ranheim fikk et hjørnespark fra deres høyreside. De tok hjørnesparket kjapt og kort til Krogstad som drog seg inn i banen og dunket ballen i nota bak en sjanseløs Thomas i mål. Om Jon Blund hadde entret Åset stadion vites ikke, men at åfjordspillerne sov et lite øyeblikk er det ingen tvil om. Uansett, 0-1!

Etter scoringen våknet vi noe, men det var allikevel Ranheim som var det førende laget. Oppskriften var utvilsomt opprulling til deres høyre back Kråkmo, som sendte en gjennombruddspasning til lynkjappe og ikke minst sterke Emeh. Oppskriften lyktes flere ganger, og vi var til tider heldige som ikke ble liggende under med flere mål enn ett. 28 minutter er spilt når vi får vår utligning. Magne har ballen i beina like utenfor sekstenmeteren og spiller gjennom til Kris som tilslutt blir felt av Ranheims midtstopper, og dommeren kan ikke gjøre annet enn å dømme straffespark. Arvid er sikkerheten sjøl fra krittmerket, iallefall på kunstgress, og sendte ballen hardt ned til høyre for keeper. 1-1!

Resten av omgangen er det Ranheim som produserer de største sjansene, og kun en god Thomas i målet for oss hindrer flere scoringer til dem. Emeh er blant annet gjennom ved flere anledninger, og større besluttsomhet og presisjon fra han ville utvilsomt ført til ny Ranheimledelse. Lagene går allikevel til pause på resultatet 1-1.

Til yrende regnvær og torden i lufta entrer lagene matta for å avgjøre kampen når klokken slår 4. Etter noen korrigeringer i pausen lar vi ikke de blåkledde komme til like mange innlegg som i første omgang, og vi ligger godt strukturert defensivt. Emeh er dog et angrep for seg selv, og er farlig frempå ved flere anledninger. For Åfjord er Kris nærmest da han blir spilt opp av Kenneth like innenfor sekstenmeteren og sender ballen i fin bue i tverrliggeren. Et par kebab mer i Tyrkia ville antageligvis sendt de gulkledde opp i ledelsen, men den gang ei. 63 minutter er spilt når vi gjør vårt første spillebytte. Ut går Raymond og inn kommer Marius. Ikke lenge etterpå går Ranheim på ny opp i ledelsen, en scoring av den heldige sorten. Ranheims Melkvik kommer alene ned på deres høyreside og skal legge inn til Krogstad som lurer på bakerste, men Melkvik bommer på innlegget og sleiver ballen opp i lengste kryss istedet. Melkviks første kommentar til scoringen lyder som følger: «Det va ikke meininga». Meningen eller ikke, Ranheim opp i ledelsen, 2-1!

Bare fem minutter etterpå øker nevnte Krogstad ledelsen til 3-1 da han blir frispilt på bakerste stolpe og får en enkel jobb med å sette ballen i mål. Vi gjør et hederlig forsøk på å komme tilbake i kampen og legger om til 3-5-2. Forsvarspiller John Einar blir byttet ut til fordel for superspiss Øystein og Fredrik erstatter Kenneth på høyrekanten. Begge innbytterne markerer seg da Fredrik legger et nydelig innlegg fra høyre til Øystein som banker ballen i mål på hel volley, definitivt en kandidat til årets mål. 2-3!
Målet kommer dog noe sent, og med bare overtiden igjen å spille blir det ingen flere mål i denne kampen, selv om vi er meget nære da Kent setter på turboen fra sin midtstopperposisjon og tråkler seg gjennom alt og alle, men en god Muller i målet får avverget scoring i siste sekund. Kampen ender 3-2 i favør Ranheim, og vi tapte dermed denne viktige nøkkelkampen. Vi er uansett bare ferdig med halve sesongen til nå, og ingenting er avgjort. Vi har mange kamper å plukke poeng i enda, så gjenstår det å se hvor vi ligger på tabellen etter endt sesong.

Nå er det tre ukers fotballferie, og neste kamp for oss er 29. juli hjemme mot Charlottenlund. På gjensyn!

Dagens Asgeir: Kris! Skaffer straffesparket som sørger for utligning i førsteomgang og er nær ved å sende Åfjord opp i ledelsen i andre da han treffer tverrliggeren. Hans MiCoach rapporterte forøvrig også om nesten 11 km løpt i løpet av kampen, og det er lov med litt krampe da.

Børs: (satt av Kåre)

Thomas: 7
John Einar 5
Jesper: 6
Kent: 7
Arvid: 6
Kenneth: 6
Vidar: 6
Magne: 7
Olav: 7
Kris: 8
Raymond: 7
Marius: 5
Øystein: 6
Fredrik: 6
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: