Åfjord – Steinkjer

Kampreferat:

Oksen fra Åfjord vartet opp med en suveren kamp mellom stengene og viste til de grader hvor viktig han er for laget! Soleklar vinner av kåringen «dagens Asgeir»!

Åfjord – Steinkjer (1-2) 1-1
20. serierunde
Åset kunstgress 08.09.12Tilskuerantall: 50-100

0-1 Steinkjer (7)
1-1 Martin (36)
1-2 Steinkjer (83)

Gule kort (Åfjord): olav

Lagoppstilling (4-4-2):

Thomas – Arvid, Jesper, Vidar, Kris – Raymond, Olav, Kenneth, Magne, Ronny – Martin

Bytter:
Ronny ut – Mats inn (69)
Raymond ut – Ribwar inn (85)
Olav ut – Marius inn (85)

Ubenyttede innbyttere: Christian SB, John Einar, Sindre, Christian V

Referat:

Etter at vi igjen har begynt og havne på sporet av ei ny rekke med tap, var revansjelysten tilstedet da Steinkjer gjestet Åset kunstgress lørdag ettermiddag.
Forrige møtet med Steinkjer resulterte i en helsvart kveld med 0-5 i sekken. Dette trigget oss, og lysten til å vise at vi var bedre enn som så, var stor.

Det viste seg imidlertidig fort at Steinkjer kunna trille ball. De angrep ofte på sin venstre side med lynkjappe Myrslo på kanten. Vi slet litt i forsvarsfasen på denne siden da de kom for lett rundt med påfølgende sjanser. Dette resulterte i scoring allerede etter 7 minutter der Myrslo kom rundt på kanten, slo innlegg til en Steinkjer spiller som bare førte ballen i lengste på en fin en-touch.Våre backer byttet side og tingenes tilstand ble straks bedre. Steinkjer ble ikke like farlige og forsvarsspille stemte mye bedre.
Vi kom mer inn i kampen og utlignet til 1-1 etter 36 spilte minutter med en klassescoring av vår toppscorer Martin Risan. Han fikk ballen på 20 meter, sto å vurderte situasjonen, før han bestemte seg for å like gjerne sette ballen tett oppunder tverrligger. Utagbart for en litt feilplassert keeper og meget bra observert av vår måltyv!
Dette resulterte i at vi gikk til pause med samme utgangspunkt som Steinkjer og fremdeles holdt liv i kampen.

2.omgang åpnet relativt bra med unntak av et par meget gode muligheter til Steinkjer. blandt annet en sjanse der en Steinkjerspiller fikk ballen på 3 meter. Thomas var ute av målet, men med ei håpløs avsluttning sett med Steinkjer sine øyne, rakk Thomas seg tilbake og tok den løse «pasningen» i henderne.
Tiltross for at vi var fullt på høyde med Steinkjer, klarte vi ikke å etablere noe fint spill og vi slet så og si gjennom hele kampen med å klare å kjøre flere gode pasninger hver gang vi hadde ballen. Med andre ord; mye balltap og lite spill. Måten vi jobber på og vinner ballen, dueller og bryter angrep på osv, er fantastisk. Vi gjør det vanskelig for Steinkjer å etablere det spillet de ønsket, og holder oss inn i kampen pga dette.
Som nevnt hadde Steinkjer sine sjanser, men det hadde også vi. Hadde vi vært farligere foran mål og mer nøye i avslutningsfasen kunne like gjerne vi gå opp i ledelsen som Steinkjer, men etter 83 spilte minutter fikk de korrekt tildelt straffespark og går dermed opp i ledelsen. Dette ble også sluttresultatet, og vårt tredje tap på rad var et faktum.

Vi føler kanskje vi ble hardt straffet og at vi burde i det minste gå fra denne kampen med poeng i bagasjen. Sånn ble det ei, men vi får en ny mulighet allerede på lørdag da vi skal til byen for å tukte serieleder Strindheim!

Dagens Asgeir: Thomas Adsen! – Leverer nok en god kamp mellom stengene og er den som holder oss inne i kampen med tidvis ekstremt viktige og gode redninger! Klassekeeper!

Børs:

Thomas: 8
Arvid: 4
Jesper: 5
Vidar: 7
Kris: 7
Raymond: 5
Olav: 6
Kenneth: 7
Magne: 6
Ronny: 6
Martin: 8
Mats: 6
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: