Åfjord – Strindheim

Kampfakta:

Debutant Martin Risan leverte varene og satte inn Åfjords eneste mål for dagen.

Åfjord – Strindheim (1-2) 1-4 8. serierunde Åset stadion 26.05.2012

Tilskuerantall: ca. 100

0-1 Strindheim
1-1 Martin Risan (Kris)
1-2 Strindheim
1-3 Strindheim
1-4 Strindheim

Gule kort (Åfjord): Ingen!

Lagoppstilling: Sindre – Kris, Kent, Christian SB, John Einar –Magne, Arvid, Olav, Kenneth, Raymond – Martin Risan

Bytter: Raymond ut – Marius inn (72) Olav ut – Ørjan inn (80)

Ubenyttede innbyttere: Mats, Christian V, Thomas, Ribwar

Lørdag 26.mai var det nok en gang duket for storoppgjør på Åset kunstgress. I 3.divisjons 8.serierunde var det ubeseirede Strindheim som sto på motsatt banehalvdel. Vi var klare på at dette kom til å bli en av de tøffeste oppgjørene i år, men med blant annet nysigneringen og debutant Martin Risan med fra start hadde vi tro på at vi kunne sjokkere Strindheimlaget.

Vi åpnet kampen meget bra. Vi hadde blitt enige på forhånd at vi skulle spille en 4-5-1 formasjon som skulle det gjøre det vanskelig for Strindheim å komme seg gjennom dersom vi la presset lavt i banen. Dette gjorde vi til punkt og prikke, og vi kunne se en liten frustrasjon utvikle seg blandt Strindheimspillerne. I 12 minutter klarte vi og holde unna. En feilpasning rett i beina på Strindheimspiller utenfor egen 16-meter straffer seg. De tok vare på muligheten og satte enkelt inn 0-1 til gjestene.
Vi fortsatte vårt gode spill og skapte faktisk en del sjanser. Da klokken hadde tikket 39 minutter ut i kampen, fikk vi frispark halvveis inne på deres banehalvdel. Kris la perfekt inn til Martin Risan som utlignet for oss til 1-1. Det likte Strindheim dårlig, og det tok den kun 2 minutter å spille seg gjennom forsvaret på vår høyreside. Strindheimspilleren var iskald og curlet ballen fint i lengste til 1-2 som også blir pauseresultatet.
En bra gjennomført 1.omgang der vi gjør som avtalt og ligger fint i formasjonen. Vi forsvarer oss på en god måte mot et godt Strindheimlag og takler oppgaven meget bra.

2.omgangen åpner litt som den sluttet. Vi bestemmer oss utover i omgangen for å flytte frem laget for å prøve å være litt farligere på deres banehalvdel. Vi skaper en del sjanser, men Strindheim er bunnsolide bakover.
Vi holder Strindheim bra også i andre omgangen. De må vente til det 68’ende spilte minutt før de klarer å få inn 3-1 ledelsen. Den kom etter en litt dårligere periode hvor vi slipper oss litt ned og mister litt fokus på arbeidsoppgavene. Vi klarer aldri å få inn flere mål mot Strindheim, selv om vi hadde sjanser til å score mer enn 1.mål. Strindheim satte i 90 minutt spikeren i kista etter en god kontring ved å score 1-4 målet.

Alt i alt en bra gjennomført kamp av åfjordsguttene. Vi kan ta med oss mye positivt som at vi til tider spiller ordenlig fotball med laget som har opparbeidet ei seiersrekke på hele 8 kamper. Martin viser at han absolutt vil være en viktig brikke i kampene fremover. Han scoret i debuten, og vi tror fortsatt Risan har mer på lager. Ekstra gledelig var det at Ørjan Grøtting fikk sin debut på a-laget til Åfjord. Ørjan kom inn å spilte siste 10 minuttene på høyre midtbane etter å ha bevist på vårt b-lag, gjennom god innsats og flott spill, at han absolutt har fortjent dette. Han taklet det bra og det var tydelig at Ørjan blir å regne med i årene fremover!

Dagens Asgeir: Kent Skalmerås! Ble flyttet ned som stopper mot Strindheim. Gjorde en meget god defensiv jobb både langs bakken og i lufta. tok kommandoen og styrte forsvaret på en god måte!

Børs(satt av comeback-Kåre):

Sindre: 6
John Einar: 6
Christian SB: 6
Kent: 8
Kris: 7
Raymond: 6
Olav: 7
Kenneth: 6
Arvid: 4
Magne: 7
Martin: 7
Marius: 6
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: