Åfjord – Tangmoen

Kampfakta:

Kaptein, Kenneth Valleraunet, hadde god grunn til å erobre sofaen etter en fantastisk bra gjennomført match! Belønnes med tittelen Dagens Asgeir!

Åfjord – Tangmoen (0-0) 1-1
16. serierunde
Åset kunstgress 11.08.12

Tilskuerantall: ca. 50

1-0 Ronny (Magne) (64)
1-1 Tangmoen (89)

Gule kort (Åfjord): John Einar Storsve

Lagoppstilling (4-4-2):

Sindre – John Einar, Kent, Vidar, Arvid – Kris, Kenneth, Magne, Ronny – Gøran, Øystein

Bytter:
Vidar ut – Christian SB inn (32)
Gøran ut – Marius inn (82)
Øystein ut – Stig Ove inn (85)

Ubenyttede innbyttere: Mats

Referat:

Et tangmoen-lag som var klar for å kjempe til seg viktige poeng i bunnstriden, gjestet Åset i duskregn, i god tro på at dette var en overkommelig oppgave etter 3-0 seier i vår. Åfjord hadde en helt annen oppfatning av denne kampen. Dette var en kamp mot et lag vi så på som absolutt et av de svakeste i serien, og dermed en kamp vi skulle gå ut å styre med en revansjesugen tropp med kaptein Kenneth V i spissen!

Kampen åpnet nokså rotete, der det er meget lite publikumsvennlig fotball å se på Åset. Åfjord ble presset litt tilbake, og ble ofte tvunget til å spille langt. Åfjord er kanskje ikke det mest fintspillende laget, men vi kriger oss mer inn i kampen etterhvert. Allerede etter 15 minutter, resulterer det i to store sjanser. Gøran har ballen på dødlinja før han slår hardt inn foran mål hvor Øystein kommer. Sistnevnte rekker ikke ballen som tilslutt ender hos Kris som uheldigvis for oss, skyter midt på keeper fra veldig skrå vinkel. Utover i omgangen tar vi mer og mer over, og vi viser at hvilket lag som skal styre kampene på Åset.
Etter 35 spilte minutt, blir Øystein spilt gjennom alene med keeper. Idet publikum og åfjordspillere holdt pusten og ventet på skudd, prøvde Øystein heller å dra av en mann istedet for å skyte, og sjansen ender ut i ingenting, desverre. Denne «feilen» skulle vise seg å gi Øystein blod på tann, for allerede 2 minutter etterpå, får han ballen feilvendt, vender på elegant vis, og sender ballen i retning krysset. Kun et tigersprang fra tangmoens keeper hindrer at gjestene må gå til pause med 1-0 i sekken.

Vi tok mer og mer over i 1.omgang, og det var tydelig at det ga spillerne selvtillitt, og en oppfatning om at dette kunne vi klare! For med en meget god kaptein Kenneth V, som vant alle dueller på midten, smittet vinnerviljen over, og vi startet 2.omgang med å fortsette å kjøre kampen.
7 minutter var spilt da Magne forserer langs linja. ute på om lag 15-16 meter sto Ronny klar og ville ha ballen. Magne spiller 45 ut mot Ronny som på fint vis setter ballen i lengste hjørne og sender hjemmelaget opp i en meget velfortjent 1-0 ledelse!
Resten av omgangen er Åfjord sin og de kjører kampen, mens tangmoen blir tvunget til å sette sin lit til kontringer. Kenneth V står fram som en kaptein skal gjøre og vinner dueller samt at han legger ned utallige meter for at ledelsen skal holde inn. Dette smittet over, så ordet ran kunne ikke kommet mer til sin rett da tangmoen i det 89.minutt får inn utligningsmålet til 1-1.
Rett før utligningsmålet mottok Stig Ove et nydelig slått innlegg, som han bare kan bredside i mål, men som han heller skyter over mål fra 2-meter. Antageligvis var det en bedre prestasjon enn å score, men definitivt ikke ønskelig da målet hadde sikret oss 3 poeng. Kampen ender derfor 1-1 og det blir en nokså ufortjent poengdeling på Åset.
All ære til tangmoen som kom tilbake så sent i kampen etter å ha blitt presset så hardt som de ble, men at 1-1 var et fortjent resultat? neppe.
Uansett, Åfjord er enda ubeseiret etter 3 spilte kamper i årets høstsesong noe som allerede er en forbedring fra i vår. Vi tar med oss det positivet inn i kampen mot Kil/Hemne og håper å forlenge rekka med kamper uten tap.

NB! Onsdag 15.08, har vårt b-lag hjemmekamp mot Tiller3! Vi håper noen av dere trofaste fans kommer å heier frem laget til 3 poeng! Vi går for opprykk!

Dagens Asgeir: Kenneth Valleraunet! Uten tvil Åfjords beste spiller denne kampen! Står frem som en kaptein skal gjøre, med positive kommentarer, ståpåvilje og smittende vinnerskalle, noe som resulterer i at han hever hele laget til det hakket som kreves. Vinner alle dueller og mistet sjelden ballen, samt at han skaper balanse på midtbanen! Kanon!

Børs:

Sindre: 6
John Einar 5
Vidar: 6
Kent: 7
Arvid: 5
Kris: 7
Kenneth: 9
Magne: 7
Ronny: 8
Gøran: 6
Øystein: 7
Christian SB: 7
Marius:
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: