Åfjord – Verdal

Kampfakta:

Åfjord – Verdal (1-1) 3-4 5. serierunde Åset kunstgress 12.05.12

Tilskuerantall: ca. 150

1-0 Arvid Sæther By, str. (5) 1-1 Verdal (40) 2-1 Magne Staven Larsen (52) 2-2 Verdal (60) 3-2 Arvid Sæther By, str. (80) 3-3 Verdal (88) 3-4 Verdal (90)

Gule kort (Åfjord): Thomas, Arvid og Olav

Lagoppstilling: Thomas – Kent, Arvid, Christian SB, John Einar – Raymond, Olav, Vidar, Magne, Kenneth – Kristoffer

Bytter: John Einar  ut – Fredrik inn (52) Raymond ut – Ronny inn (71) Kris ut – Ribwar inn (81)

Ubenyttede innbyttere: Mats, Christian V, Sindre by, Marius

Lørdag, 12.mai, var det Verdal som gjestet Åset kunstgress. Verdal kom til Åfjord kun 3 dager etter Ole Gunnar Solskjærs Molde sto på andre banehalvdel på Verdal for å kjempe seg videre i cupen.
Dette oppgjøret skulle vise seg å bli mye jevnere enn først anntatt, og Verdal klarte mesterverket å holde fjorårets tippeligavinnere til ekstraomganger(!)
En utrolig prestasjon som gjorde det selvfølgelig enda mer nervepirrende da det gjestet Åset.
Vi var godt forberedt, og hadde en viss peiling på hvilke planer de kom med. Den gnistrende stemningen blant gutta var også tilstedet, noe som har vært savnet de 2 siste kampene, så dette så ut til å bli en uhyre spennende og publikumsvennlig kamp.

Åfjord åpnet meget bra, og det var tydelig at innstillingen og inngangen til denne kampen var mye bedre enn den har vært til de to siste. De åpnet som sagt

Magne leverte en god kamp der han ned utallige viktige meter for Åfjord. Kronet kampen med en perlescoring, og får derfor dagens Asgeir. Gjør en viktig jobb for laget både offensivt og defensivt i hver eneste kamp, og mot Verdal var inget unntak!

meget bra, og sjokkerte nok Verdal litt i måten vi la press på dem. Vi lå kompakt å fint, med Kris i front som gjorde en meget bra figur i angrep med god førsteforsvarsjobb og mange dueller han gikk seirende ut fra. Dette gjorde at Verdal hadde vanskeligheter med å trenge gjennom og komme til de store sjansene, og det gikk ikke mange minuttene før Raymond fikk ballen og fosset inn i 16-meteren. Raymond ble felt, og vi fikk straffe. Sikkerheten selv, Arvid, gjorde ingen feil og ga oss en tidlig og viktig ledelse. Denne ledelsen så ut til å holde helt inn, men i det 40.minutt, utlignet Verdal etter corner, og pauseresultatet ble 1-1. En meget bra gjennomført omgang, der vi er uheldige som gir fra oss ei ledelse på tampen. Vi hadde allerede prestert bedre enn det Molde klarte på 90 minutter, og vi bestemte oss for å kjøre på i 2.omgang.

2.omgangen startet som 1.omgang sluttet. Vi klarer å holde presset og vi ligger meget bra med alle lagdeler. Vi skaper vanskeligheter for Verdal, samt at vi kommer til et par farligheter. Den største farligheten kom da vi fikk frispark på 30-40 meter. Magne ladet skuddfoten, og satte den like godt hardt og utagbart for keeper i nærmeste hjørne. En vanvittig prestasjon av avløseren fra Stordalen!
Dermed sto det 2-1 til Åfjord. Verdal nektet å la oss ha den ledelsen, og det ikke mange minuttene før de utlignet til 2-2. Etter dette ble det litt kriging på midten, noen halvsjanser til begge lag og med et lite press fra Verdal. Men, i det 80 minutt, er det Fredrik Aagaard som blir felt inne i 16-meteren, og ny straffe til Åfjord. Dette kanskje av det billigste slaget, men uansett, dommeren dømmer og Arvid er igjen sikker. Ny ledelse til Åfjord, 3-2! Mange håper nok at dette skal holde helt inn, men dommeren setter seg nok selv i fokus og gjør seg meget upopulær blant både spillere og fans da han igjen dømmer straffespark. Denne gang til Verdal som etter kampen, innrømmet at det kanskje var noe billig. Det ble meget ampert, spesielt vår keeper Thomas var misfornøyd med avgjørelsen, og får gult kort for kjefting. Fullt forståelig, men samtidig LITT unødvendig. Uansett, straffe ble det, og Verdal reduserte til 3-3.
Da dette så ut til å bli sluttresultatet, presterte Verdal å få inn et nytt mål på corner. Denne gangen på overtid! Dermed endte kampen 3-4 i favør Verdal.

Vi følte selv vi gjorde en meget bra figur, og at vi gjorde det til en meget publikumsvennlig kamp. Verdal er spådd som en av opprykkskandidatene, og med 3-4 tap viser det at vi kan spille med de beste lagene. Vi følte oss nok litt snytt, men samtidig føler vi det kanskje var et ok resultat. Vi lover å gjøre det som står i vår makt for å levere en minst like spennende kamp 16.mai, da Kil/Hemne gjester Åset.  Glem Lerkendal, glem 16.mai fest, glem at det er dagen før dagen! Møt opp på Åset kunstgress å få med deg nok en thriller av en fotballkamp! Vi skal gjøre alt som står i vår makt for å gi Kil/Hemne kamp! Kanskje blir det sesongens andre 3-poenger?

Dagens Asgeir: Magne Staven Larsen

Børs (Satt av Mats og Kåre Olav):

Thomas: 6
John Einar: 6
Christian SB: 6
Arvid(2.mål): 7
Kent: 6
Kenneth V: 6
Magne(1.mål): 8
Olav: 7
Vidar: 7
Raymond(1.ass): 6
Kris: 8
Fredrik(1.ass): 7
Ronny: 6
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: