Frøya – Åfjord

Gøran (høyre) spilte en meget god kamp mot Frøya, og noterte seg for tre scoringer! Blant annet et kremmerhus av en scoring da han saksesparket ballen opp i krysset etter 85 spilte minutter. John Einar (venstre) måtte ut med lårhøne etter 25 minutter.

Frøya – Åfjord (3-1) 3-1
11. serierunde
Frøya kunstgress 02.06.12

Tilskuerantall: ca. 50

1-0 Frøya (17)
1-1 Gøran Hosen (35)
2-1 Frøya (40)
2-2 Gøran Hosen (52)
3-2 Martin Risan (57)
3-3 Frøya (59)
3-4 Magne Staven Larsen (62)
3-5 Arvid Sæther By (65)
3-6 Martin Risan (78)
3-7 Gøran Hosen (85)
4-7 Frøya (90)

Gule kort (Åfjord): Vidar Amundal

Lagoppstilling (4-4-2):
Sindre – Jesper, Kent, Christian SB, John Einar – Kris, Magne, Vidar, Arvid – Gøran, Martin

Bytter:
John Einar ut – Mats inn (24)
Arvid ut – Kenneth inn (73)
Kris ut – Fredrik inn (78)

Ubenyttede innbyttere: Odin, Raymond, Ørjan og Thomas

Referat:

Lørdag 16. Juni var det på ny klart for seriekamp, og på årets 168. dag ventet Frøya på motsatt banehalvdel på Frøya kunstgress. Med fattige 4 poeng på 10 kamper var dette i stor grad en nøkkelkamp med tanke på å berge plassen i tredjedivisjon, og Frøya er et lag vi bør ha under oss når sesongen er over. Derfor var kun seier godt nok på en varm, men vindfull sommerdag på Frøya.

Kampen ble sparket i gang klokken 16.00, og med Rosenborgs talentspeidere og trenere på tribunen var motivasjonen stor for å gjøre en god innsats. Hvilke navn Jönsson i ettertid har skrevet ned i blokka vites ikke, men man skal ikke se bort ifra at både Gøran med sine tre scoringer og Magne med sin ene scoring og tre assist gjorde et meget godt inntrykk på Rosenborgs trener.

Kampen startet ikke så bra for oss, og etter 17 minutter får Frøya sitt første mål. Litt klikk-klakk på vår høyreside fører til at en Frøya-spiller får stå veldig alene inne i vår 16-meter, og setter ballen kontrollert i mål til 1-0 til Frøya.
Vi gir oss ikke av den grunn, og svarer etter 35 spilte minutter. En god gjennombruddspasning fra Magne mot Gøran lokker Frøyas målvakt ut fra buret, Gøran slår på turboen og kommer seg akkurat foran målvakten og header ballen i mål fra 16 meter. En meget bra prestasjon av Gøran som er hjemme på ferie og blir med utover sommeren sett bort ifra de neste to kampene.
Frøya kommer fort tilbake, og allerede fem minutter etter vår utligning går Frøya opp i ledelsen 2-1 etter litt klabb og babb i vårt midtforsvar, noe som fører til at en Frøyaspiller får utfordre Sindre alene, og setter ballen trygt i mål.
Dette blir også pauseresultatet. Verdt å nevne fra førsteomgangen er at John Einar må ut med en høne i låret allerede etter 24 spilte minutter. Mats kommer inn, og Jesper blir sendt over til høyre back.

I pausen blir vi enige om å trykke på fra start i andreomgangen, og vi gir absolutt svar på tiltale. En forrykende omgang starter med at Gøran setter ballen i mål etter 52 spilte minutter. Fem minutter etterpå er Martin frempå å gir Åfjord ledelsen 3-2. Forøvrig et noe heldig mål da en Frøya spiller klarerer ballen i egen spiller og gir Martin fritt frem for å sette ballen i nota.
Men Frøya gir seg ikke. Bare 2 minutter etter vår scoring er Frøya frempå igjen da Kent roter bort ballen i midtforsvaret, og Frøya utligner på ny vår ledelse. 3-3 etter at timen er spilt.
Og når Magne sender oss opp i ledelsen 4-3 etter 62 minutter ser vi oss aldri tilbake igjen. Tre minutter senere øker Arvid til 5-3 etter at Magne setter opp Arvid helt alene med keeper. Martin hadde før kampen lovet to mål, og holdt det han lovet da han økte ledelsen til 6-3 i det 78. spilleminutt, og Gøran Hosen satte prikken over i’en da han vippet opp en ball fra høyre til seg selv og saksesparket ballen bort i lengste kryss. En perlescoring og et verdig punktum for oss.
At Frøya får en redusering på overtid er ubetydelig, og kampen ender med 4-7 seier til oss. Etter åtte tap på rad kom en etterlengtet seier, og vi kunne endelig slippe jubelen løs!

Neste kamp for oss er allerede torsdag, og da møter vi Kolstad på deres hjemmebane. Kolstad ligger trygt plassert midt på tabellen, men er absolutt et lag vi bør kunne hamle opp med. Vi går inn i kampen med økt selvtillit, og går for 3 poeng, noe som med stor sannsynlighet vil føre oss opp på trygg plass på tabellen.

Dagens Asgeir: Gøran Hosen!

Børs: (satt av Odin)

Sindre: 6
John Einar: *
Christian SB: 5
Kent: 6
Jesper: 7
Arvid: 5
Vidar: 7
Magne: 8
Kris: 6
Martin: 8
Gøran: 9
Mats: 6
Kenneth: *
Fredrik: *

 * = spilt for kort tid til å sette karakter


Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: