Kil/Hemne – Åfjord

Magne Larsen #18 var sterkt delaktig i at et poeng ble med hjem til Åfjord da han først assisterte Gørans mål før han selv satte inn 2-2 målet tre minutter på overtid!

Kil/Hemne – Åfjord (2-0) 2-2
17. serierunde
Ånesøyan kunstgress 19.08.12

Tilskuerantall: ca. 100

1-0 Kil/Hemne (10)
2-0 Kil/Hemne (13)
2-1 Gøran (Magne, 90)
2-2 Magne (Mats, 90)

Gule kort (Åfjord): Christian SB

Lagoppstilling (4-4-2):

Thomas – Arvid, Christian, Vidar, Kris – Gøran, Olav, Kenneth, Magne –  Martin, Raymond

Bytter:
Raymond  – John Einar inn (68)
Martin ut – Marius inn (68)
Olav ut – Mats inn (78)

Ubenyttede innbyttere: Sindre, Ribwar

Referat:

Søndag tok vi turen til Ånesøyan kunstgress og Kyrksæterøra for å avvikle sesongens 17. serierunde, og på motsatt banehalvdel sto tabelltoer Kil/Hemne. Vi reiste med et bra mannskap, selv om sentrale spillere som Ronny, Kent og Øystein var utelatt fra troppen grunnet skader og arbeid.

Kampen startet på verst tenkelige vis for vår del, og Thomas hadde plukket to baller ut av nettet allerede etter 13 minutter. Først får Kil/Hemnes spiss vendt på rundt 16 meter og banker ballen i lengste hjørne utagbart for vår sisteskanse. 2-0 kommer etter et innøvd hjørnespark der de triller ballen direkte ut mot returrommet, en mann hopper over ballen før neste kommer å sender en markkryper mot målet. Ballen går uheldigvis via Christian og inn i nettet bak Thomas som blir utspilt av at ballbanen blir brutt. 2-0 etter kun 13 spilte minutter!

Kil/Hemne fortsetter å kjøre kampen, og de kunne gått opp til både 3- og 4-0 i løpet av de første 45, men dårlig effektivitet foran mål gjør at stillingen forblir 2-0 til pause. Det må også legges til at også vi burde skåret minst ett mål, spesielt da Martin Risan blir spilt gjennom og drar seg forbi keeper og bare kan trille ballen inn i et tomt bur. Risans avslutning blir dog for løs, og Kil/Hemnes stopper får kastet seg inn i siste sekund å avverget skåring.

I pausen blir vi enige om å legge om formasjonen fra 4-4-2 til 4-3-3. Magne går inn sentralt i banen, og flankeres av Kenneth og Olav. Risan tar venstre ving, Gøran legger seg sentralt på topp og Raymond bekler høyrevingen.

Dette trekket fører til at vi tar over mye av banespillet etter pause. Vi triller opp fra Thomas, og kommer til mange gode muligheter. Kil/Hemne blir farlige på kontringer som en konsekvens av vår offensive satsing, men Thomas avverger det som er av muligheter for dem. Etter 68 spilte minutter foretar Hosen og Kne et dobbeltbytte da Risan og Raymond går ut, og Marius og John Einar kommer inn. Marius legger seg på topp med Gøran, og John Einar tar høyrebacken og sender Arvid over til venstre som sender Kris opp på venstreving. 10 minutter senere gjester Mats matta da han erstatter Olav på midtbanen.
Hele 90 minutter er spilt, og kampen går mot slutten da Åfjord endelig får belønning for arbeidet. Først trer Magne gjennom Gøran som alene med keeper setter ballen iskaldt ned til venstre for seg selv og inn i mål. 2-1!
Ikke lenge etterpå får vi et frispark ute på vår venstreside da Arvid felles.  Alle mann sendes opp, inkludert Tomas. Mats skritter opp og slår et innlegg som blir klarert av en Kil/Hemne spiller og ut i returrommet hvor Magne har plassert seg. Som bakerste mann på banen får han fyrt av et skudd, og på mirakuløst vis får Kil/Hemnes sisteskanse rotet ballen i mål da ballen går via han selv, inn i stanga, han selv og i mål til stor jubel for de gulkledde. Magne overfalles av en god dose idrettsglede og blir liggende nederst i en aldri så liten gangbang ved midtsirkelen. 2-2, tre minutter på overtid! Hvem hadde trodd det?

Dommeren blåser av kampen, og vi tar med oss et meget viktig poeng hjem til Åfjord.

Neste kamp for oss er førstkommende lørdag hjemme mot Kvik. Kampstart er klokken 16.00, og vi håper å se deg der!

Dagens Asgeir: Kristoffer Flenstad (I følge Clough..)

Børs: (satt av Clough)

Thomas:  8
Arvid:  7
Christian SB:  5
Vidar:  6
Kris:  9
Gøran:  7
Olav:  6
Kenneth:  7
Magne:  8
Raymond:  6
Martin:  7
John Einar:  7
Marius:  6
Mats:  7
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: