Kolstad – Åfjord

Kampfakta:

Magne (t.v) var Åfjords beste spiller på en grå dag. Jobbet hardt og noterte seg for Åfjords eneste mål.

Kolstad – Åfjord (3-1) 6-1
12. serierunde
Huseby idrettspark 21.06.12

Tilskuerantall: ca. 40

1-0 Kolstad (7)
2-0 Kolstad (17)
3-0 Kolstad (29)
3-1 Magne Staven Larsen (Martin Risan) (41)
4-1 Kolstad (58)
5-1 Kolstad (60)
6-1 Kolstad (90)

Gule kort (Åfjord): Ribwar Ahmed, Christian Sæther By.

Lagoppstilling (4-4-2):
Sindre – Jesper, Kent, Christian SB, Arvid – Kris, Magne, Kenneth, Fredrik – Gøran, Martin

Bytter:
Kris ut – Ribwar inn (55)
Fredrik ut – Raymond inn (65)
Kenneth ut – Olav inn (68)

Ubenyttede innbyttere: Odin, Mats og Thomas

Referat:

Etter en meget god lagseier og etterlengtede poeng etter en lang busstur til Frøya, hadde vi endelig klart å snu tapstrenden. Vi fikk litt av selvtilitten tilbake og vi hadde igjen fått troen igjen.
Seriens 12 runde sto for tur, og vi gjestet Huseby idrettspark ihåp om 3 nye poeng mot et Kolstadlag som har prestert bra og ligger midt på tabellen.

Etter mange kamper i 4-5-1 denne sesongen, prøvde vi igjen 4-4-2 etter suksessen mot Frøya, der vi planla å trø til fra start og gå for tidlig ledelse. Vi åpnet midlertidig ikke særlig bra, og fikk etter kun 7 minutter en baklengs mot oss. En kolstadspiller kom seg rundt på kanten og la inn til en totalt umarkert medspiller som enkelt headet inn 1-0 til vertene. Like kort tid gikk det til de økte ledelsen. 17 minutter var spilt, en kolstadspiller mottar ballen sentralt i banen, setter fart rett mot mål gjennom alt og alle av åfjordspillere og setter lærkula enkelt da han kommer alene med keeper. Etter dette klarte vi aldri å få inn 2-1 målet for å få liv i kampen igjen. Kolstad var vassere foran mål og viste glimrende kontringsfotball da høyrekanten til Kolstad får ballen i bakrom. Han setter fart og parkerer(!!) våre forsvarsspillere. Alene med keeper gjør han ingen feil, og curler ballen elegant i lengste etter 29 spilte minutter. Vi hadde sjansene etter dette og kunne godt scoret både 1 og 2 ganger, men hull på byllen får vi ikke før Magne mottar kula fra Martin Risan på drøye 18 meter. Magne klinker til med venstre og setter den utagbart ned i venstre hjørne for keeper til 3-1, som forsåvidt også ble pauseresultatet.

2.omgangen starter med et meget godt press fra vår side. Vi har ballen mye og spiller oss til sjanser som på en god dag hadde resultert i scoringer. Kolstad på sin side, er rutinerte og ligger bakpå og satser på kontringer som de gjorde i 1.omgang. Vi klarer å holde presset og samtidig holde Kolstad unna de store og farlige kontringsmulighetene frem til det 58.minutt. Vi mister ballen i et angrep og Kolstad øynet muligheten. De trer fint gjennom mellom back og stopper og er plutselig to alene med keeper. Den ene kolstadspilleren er uegoistisk og sentrer ut til en medspiller som enkelt setter ballen i åpent mål. 2 minutter etterpå øker de til 5-1. En stygg takling av Ribwar resulterer i gult kort og frispark til Kolstad. Kolstad legger frisparket i boksen der det forøvrig igjen er dårlig markering fra vår side. En Kolstadspiller header inn 5-1 og gir oss en god grunn til hvorfor det er viktig å følge mann. Vi fortsatte å presse på for å få utligning, men det manglet litt evne og hell på den siste tredjedelen av banen i denne kampen og vi klarte ikke å få den utligningen vi ønsket. Istedet kommer Kolstad til innlegg på høyresiden som også ender imål pga markeringssvikt, og de fastsatt med det sluttresultatet til 6-1.
Alt i alt en god kamp med mye bra spill, men vi slet med fart og markering bakover på kontringer og innlegg, noe som ble avgjørende idag. Vi synes kanskje resultatet lyver noe og vi følte oss ikke 6-1 dårligere enn Kolstad. Verdt og ta med er at vi ble snytt for straffe da Kris ble felt i Kolstad sin 16-meter tidlig i kampen. Det kunne selvfølgelig endret kampbildet, men vi kan ikke legge skylda på det når vi taper 6-1. Vi kan som sagt ta med oss mye bra spill, men vi hadde MYE å gå på defensivt. Med litt mer skjerpings bakover og litt vassere fremover, ville nok resultattavla vist et annet resultat enn 6-1.

Dagens Asgeir: Magne Staven Larsen! – Jobber bra tiltross for en shabby form. Viser at han blør for drakta uansett og scorer Åfjords eneste mål. Definitivt en meget viktig spiller for Åfjord.

Børs:

Sindre: 5
Arvid: 6
Christian SB: 4
Kent: 5
Jesper: 5
Fredrik: 4
Kenneth: 5
Magne: 7
Kris: 6
Martin: 5
Gøran: 6
Ribwar: 5
Raymond: 5
Olav: 5
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: