Kvik – Åfjord

Vidar «the kangaroo man» Amundal viste frem sin eminente spenst i kampen mot Kvik, og vant så og si alle duellene han gikk inn i. God innsats og stå-på-vilje gjorde at Vidar ble kåret til dagens Asgeir!

Kampfakta:

Kvik – Åfjord (1-0) 3-0
5. serierunde
DnB Arena 06.05.12

Tilskuerantall: Ca. 20.

1-0 Kvik (17)
2-0 Kvik (57)
3-0 Kvik (66)

Gule kort (Åfjord): Ingen!

Lagoppstilling:
Thomas – Kent, Arvid, Christian SB, John Einar – Ronny, Olav, Vidar, Fredrik – Magne, Marius

Bytter:
Marius ut – Mats inn (65)
Ronny ut – Kristoffer inn (69)
Olav ut – Ribwar inn (71)

Ubenyttede innbyttere: Sindre By

Referat:

Søndag 6. mai gjestet Åfjord Kvik på Ranheims hjemmebane, DnB Arena. På en strøken og stor kunstgressmatte skulle poengjakten fortsette, og kampen ble sparket i gang klokken 18.00. Åfjord startet oppgjøret best, og er farlig frempå ved et par anledninger i startfasen av kampen. Nærmest er vi da Magne viser Messitakter å tråkler seg gjennom 3-4 Kvik-spillere før han fyrer av fra rundt 15 meter. Dessverre er Kviks målvakt med på notene, og stillingen forblir 0-0.
Kvik spiller seg mer og mer inn i kampen, og etter 17 spilte minutter kommer resultater i form av en skåring. En retur fra tverrliggeren blir headet sikkert i nota fra en meters avstand, og Kvik går opp i ledelsen 1-0.
De resterende 28 minuttene av kampens første halvdel blir preget av mye stillingskrig på midten, og ingen av lagene skaper noen store sjanser.

Etter pausen prøver Åfjord å stå noe høyere i banen, og det etterlater selvfølgelig et større bakrom for Kviks spydspiss. Etter 57 spilte minutter skårer Kvik sitt andre for dagen da et frispark blir slått inn i feltet, Thomas er ute å feilberegner og en Kvik-spiller sender ballen mot målet. Christian SB er årvåken, men litt for sen, og sender ballen inn i eget nett da han prøver å klarere. Dermed 2-0 til Kvik. Det skal sies at Thomas gjorde veldig mange gode redninger i starten av 2. omgangen, da han gang på gang holdt liv i kampen etter at Kvik hadde spilt gjennom sin spydspiss alene med vår eminente sisteskanse. En mot en mot Thomas er som kjent enhvers spiss mareritt, og Thomas går som regel seirende ut av disse duellene.
65 minutter er spilt når Åfjord gjør sitt første bytte. Mats trer inn for Marius, Kent sendes på topp og Mats ned på venstre back. Ikke lenge etterpå får Kvik nok en skåring da ballen tres gjennom i midten, en Kvik-spiller får tåa på ballen rett foran Thomas som har forlatt streken og han kan bare konstatere at ballen triller inn i målet til 3-0 for hjemmelaget.
Etter 69 minutter kommer Kris inn for Ronny på høyrekanten. To minutter etterpå erstattes Olav med Ribwar. Ribwar bekler spissposisjon, og Magne flyttes ned på sentral midtbane.
Da våre spisser står veldig høyt, og forsvaret noe lavt blir det veldig mye rom for Kvik-spillerne å trille ball i, noe de utnytter til det fulle. De triller seg flere ganger gjennom, men vi får som regel ryddet bort. Offensivt skaper vi noen farligheter, blant annet på Fredriks dødballer. Med stor presisjon skrur han inn flere gode innlegg, men vi kommer akkurat for sent i feltet til å få stanget ballen i mål. Kampen ebber ut til 3-0 til hjemmelaget, og vi går på vårt andre 3-0 tap på bortebane på rad.

Neste kamp for oss er hjemme mot Verdal førstkommende lørdag. Verdal er en av opprykkskandidatene i årets 3. divisjon, og de har de siste ukene vist en gryende form i både cup og serie. I NMs første runde slo de ut adeccoligaens serieleder Ranheim, og på lørdag slo de Frøya hele 5-0 i serien. På onsdag skal de spille andre runde i NM, og da gjester ingen ringere enn fjorårets seriemester i Tippeligaen Verdal Stadion, nemlig Molde. Vi håper Åfjords supportere igjen kjenner sin besøkelsestid og gjenskaper den magiske stemningen som ble skapt på Åset stadion da RBK 3 gjestet oss i slutten av april. Vi sees på Åset kunstgress!

Dagens Asgeir: Vidar Amundal!

Børs:

Thomas: 5
John Einar: 5
Christian SB: 3
Arvid: 4
Kent: 4
Fredrik: 4
Vidar: 6
Olav: 5
Ronny: 4
Magne: 5
Marius: 4
Mats: 4
Kristoffer:
Ribwar:
4
4
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: