RBK 3 – Åfjord

Ronny ble kåret til dagens Asgeir mot RBK etter at han spilte en meget god kamp som midtstopper (!) Solid defensivt og mange gode oppspill og igangsettinger fra forsvarsplass. Assist på målet til Vidar.

Kampfakta:

RBK 3 – Åfjord (2-1) 2-2
15. serierunde
Lerkendal kunstgress 04.08.12

Tilskuerantall: ca. 100

1-0 RBK (12)
2-0 RBK (36)
2-1 Vidar (Ronny, 41 )
2-2 Ribwar (53)

Gule kort (Åfjord): Ribwar

Lagoppstilling (4-4-2):

Thomas – John Einar, Kent, Vidar, Kris – Ribwar, Kenneth, Magne, Ronny –  Gøran, Raymond

Bytter:
Kent ut – Mats inn (16)
Raymond ut – Mikael inn (62)

Ubenyttede innbyttere: Sindre

Referat:

På lørdag var det igjen klart for kamp da vi gjestet Rosenborgs tredjelag på Lerkendal kunstgress. Bare 14 spillere var med i troppen til denne kampen på grunn av skader og karantene, men vi stilte allikevel med et slagkraftig lag. I solskinn og 17 behagelige plussgrader lå alt til rette for at det skulle bli en fin forestilling for de rundt 100 tilskuerne som hadde møtt opp.

Kampen startet som forventet med at Rosenborgs rekrutter holder mye på ballen, men slagkraften fremover var ikke all verden, så de store sjansene uteblir. Vi kommer på noen gode kontringer, og har flere gode skuddmuligheter. Etter 12 minutter er det allikevel Rosenborg som går opp i ledelsen da deres spiss får ballen på fot, vender opp og skyter ballen hardt til høyre for Thomas. Målet kommer egentlig ut av intet, og vi i forsvarsrekka må nok ta mye av skylden for at Rosenborg får æren av å skåre det første målet.

Få minutter etterpå må Kent forlate banen da han kjenner på en skade, og Mats entreer matta. Ronny blir sendt ned på midtstopperen, og Mats tar Ronnys plass på venstre midtbane. Mange av oss stilte et lite spørsmålstegn ved akkurat dette trekket, men det skulle vise seg å være et genistrek av Hosen og Kne da Ronny leverte en meget god kamp som midtstopper.
Utover i omgangen kommer vi mer og mer med i kampen, og vi har flere gode muligheter til å utligne, men istedet for utligning for oss er det Rosenborg som øker sin ledelse til 2-0 etter 36 minutter av kampen. De tar en corner kjapt og kort, og et presist innlegg blir ekspedert inn i feltet hvor en Rosenborg-spiller får stå noe alene å heade ballen kontant i mål. 2-0!

Det tar dog ikke mer enn fem minutter før vi får vår fortjente redusering. En dødball blir slått inn i feltet fra Ronnys presise venstrefot, og denne gangen er det Vidar som får stå helt alene i feltet å stange ballen i mål. Dermed blir pauseresultatet 2-1.

Etter pause forsetter kampen i det samme sporet. Rosenborg holder på ballen, men produserer ikke nevneverdige sjanser, mens vi kontrer og er farlige foran deres mål flere ganger. Gøran er alene med keeper flere ganger, men får ikke satt ballen i nota. Utligning blir det allikevel etter 53 spilte minutter da Ribwar er oppmerksom på en retur som han banker i mål. 2-2!

Etter 62 minutter er det duket for en debutant i 3. divisjon da Mikael Larsen kommer inn på banen for Åfjord. Han erstattet Raymond og byttet plass med Ribwar. Mikael viste gode takter ute på matta, og gjorde en meget god jobb både defensivt og offensivt på høyresiden. Selv tvitret han etter kampen at han var meget fornøyd med å debutere for Åfjords A-lag, og at det var et stort øyeblikk i hans liv.

Resultatet står seg ut omgangen, selv om begge lag kunne stukket av med seieren. Thomas gjør en meget god redning da han slår et hardt skudd fra en av Rosenborgs unggutter opp i tverrliggeren og ut, og vi får flere gode kontringsmuligheter som vi kunne omsatt i mål. Det står uansett 2-2 i målprotokollen når dommeren blåser i fløyta etter 90 spilte minutter, og vi tar med oss et meget viktig poeng hjem til Åfjord.

Vi viser god lagmoral i denne kampen når vi henter opp en 2-0 ledelse til RBK og tar med oss poeng fra Lerkendal. Poenget er viktig for å holde liv i kampen om å berge plassen i 3. divisjon, og i en meget jevn bunnstrid er ethvert poeng vi kan få med oss av stor betydning.
Neste kamp for oss er førstkommende lørdag hjemme mot Tangmoen. Tangmoen er et av lagene vi helst ser under oss på tabellen når sesongen er over, så dette er i aller høyeste grad en sekspoengerskamp da Tangmoen ligger 3 poeng foran oss på tabellen etter 15 spilte serierunder. Med seier er vi ajour, men med tap er vi seks poeng bak. Derfor oppfordrer vi så mange som mulig til å ta turen til Åset kunstgress på lørdag klokken 16.00 for å heie oss fram til seier. Snakkes på Åset!

NB: Stor takk til de supporterne som tok turen fra Åfjord for å støtte oss! Fortsett slik 🙂

Dagens Asgeir: Ronny Hegvik!

Børs: (satt av Kåre)

Thomas: 7
John Einar 5
Vidar: 7
Kent:
Kris: 7
Ribwar: 7
Kenneth: 6
Magne: 7
Ronny: 8
Gøran: 6
Raymond: 6
Mats: 5
Mikael: 6
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: