Steinkjer – Åfjord

Christians innhopp i pausen var så godt at han gjorde seg fortjent til tittelen dagens Asgeir i kampen mot Steinkjer!

Steinkjer – Åfjord (0-4) 0-5
7. serierunde
Guldbergaunet kunstgress 19.05.12

Tilskuerantall: 130

0-1 Steinkjer
0-2 Steinkjer
0-3 Steinkjer
0-4 Steinkjer
0-5 Steinkjer

Gule kort (Åfjord): Ingen

Lagoppstilling:
Thomas – Arvid, Roy, Christian SB, John Einar – Raymond, Magne, Kenneth, Marius – Kristoffer, Kent

Bytter:
Raymond ut – Ronny inn (45)
Marius ut – Christian V inn (45)
Roy  ut – Ribwar Ahmed inn (75)

ubenyttede innbyttere: Mats, Ørjan og Stig Ove

Referat:

Lørdag 19. mai gjestet vi Gulbergaunet stadion for 7. serierunde og vår tredje kamp på syv dager, og på motsatt banehalvdel sto selvfølgelig Steinkjer. Steinkjer rykket som kjent ned fra 2. divisjon i 2011, og at det var to divisjoner mellom lagene i fjor vistes godt denne flotte mai-dagen. Steinkjer kjørte tidvis over et heller tamt Åfjordslag, og gikk til pause med en komfortabel 4-0 ledelse. Raymond var nærmest skåring for vår del da Steinkjers målvakt plutselig var på halvdistanse og målet var åpent, men en våken midtstopper leste situasjonen kvikt og kom seg inn på strek og fikk avverget mål med et hodestøt.

I pausen ble det gjort to bytter. Christian kom inn for Marius, noe som førte til at Kris ble flyttet til høyre kant, og Christian tok Kris’ posisjon. Ronny kom også inn til fordel for Raymond.

Omgang nummer to ble noe lysere for vår del. Vi produserte mer offensivt, og defensivt ble det noe tryggere. Christian V gjorde en god jobb som oppspillspunkt offensivt, og defensivt bidrog han med å henge på Steinkjers ringrev og midtbaneanker Olav Råstad.
Vi kom ved flere anledninger rundt på kantene, og med litt større presisjon på innleggene kunne det fort stått både 1, 2 og 3 i vår målprotokoll også. Mål blir det ikke, og mot slutten av kampen er det istedet Steinkjer som øker ledelsen til 5-0 da Christian SB ikke får klarert skikkelig, og ballen havner til en Steinkjerspiller på rundt 16 meter. Iskaldt setter han ballen til venstre for Thomas og klistret i vinkelen. 5-0 blir sluttresultatet, og vi går på vårt femte tap på rad.

Neste kamp for oss er hjemme lørdag 26. mai mot Strindheim. Strindheim har så langt cruiset gjennom årets sesong, og står med 6 seire på like mange kamper. Det blir en vanskelig kamp for vår del, men vi satser på å bli det første laget som tar poeng fra serieledere så langt i år.

Dagens Asgeir: Christian Valleraunet! Kom inn i pausen og gjorde en ekstremt god jobb både defensivt og offensivt. Dagens lysglimt på en heller mørk dag.

Børs(satt av comeback-Kåre):

Thomas: 4
John Einar: 4
Christian SB: 3
Roy: 3
Arvid: 5
Marius: 5
Magne: 5
Kenneth: 5
Raymond: 3
Kent: 4
Kris: 6
Christian V: 6
Ronny: 4
Ribwar: 4
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: