Tynset – Åfjord

Kampfakta:

Tynset – Åfjord (3-1) 3-1
9. serierunde
Nytrømoen Gras 02.06.12

Tilskuerantall: ca. 50

1-0 Tynset (20)
1-1 Martin Risan (27)
2-1 Tynset (45)
3-1 Tynset (45)

Gule kort (Åfjord): Martin Risan og Sindre B By

Lagoppstilling (4-5-1):
Sindre – Kristoffer, Arvid, Christian SB, John Einar – Magne, Olav, Kenneth, Vidar, Raymond – Martin

Bytter:
Raymond ut – Marius inn (67)
Kenneth ut – Ørjan inn (67)

Ubenyttede innbyttere: Mats, Ribwar, Odin og Thomas

Referat:

Lørdag 2. Juni tok vi turen til Tynset for å avvikle serierunde nummer 9 mot nettopp Tynset som før kampen var ubeseiret på hjemmebane med 3 seire og en uavgjort. Ubeseiret hjemme forble de også etter 2 x 45 min mot oss, og vi gikk på vårt syvende (!) tap på rad.

Etter en fem timers lang reise med buss, bil og båt ble vi omsider klare for kampstart klokken 17.00, og troen på nye poeng var så absolutt tilstede. Vi gikk ut i en defensiv 4-5-1-formasjon, vel-vitende om at Tynset var et spillende lag som hittil var ubeseiret hjemme på Nytrømoen Gras. Kampen åpnet greit for vår del, men Tynset tok etterhvert mer og mer over banespillet, og presset oss til tider veldig lavt i banen. Med hissige gjennombruddsløp i midten og dobling på begge kanter føltes det som om de var i overtall over hele fjøla til enhver tid, og som et resultat av dette produserte de en del farlige sjanser. 1-0 kommer etter at et innlegg fra venstre blir stusset videre til bakerste stolpe der en Tynsetspiller får stå helt alene å sette ballen i nota.
Etter målet løfter vi oss flere hakk, og er farlige frempå med flere gode skuddmuligheter. Belønning får vi etter 27 minutter da Risan varter opp med en klasseavslutning fra godt over 20 meter. Han ser at keeper er noe langt ute, og sender ivei en utsøkt lobb som daler pent ned og inn i buret til 1-1.
Vi fortsetter å pøse på også etter avslutningen, og Magne har flere gode skuddforsøk. Dessverre for oss så er keeperen mer med på notene etter målet, og får slått alle skuddmuligheter ut til corner. Ikke lenge før pause får vi tildelt straffespark da Arvid blir felt i sekstenmeteren etter at vi holder trykket opp etter et hjørnespark. Arvid er også som kjent fast straffeskytter, og selv om noen av gutta setter spørsmålstegn ved at han som blir felt helst ikke bør ta straffen, så blir det Arvid som legger ballen ned på krittmerket. Han setter straffen ned til høyre for seg selv, men keeper redder. Dommeren har dog lagt merke til at keeperen bevegde seg ut fra målstreken for tidlig, og Arvid får et nytt forsøk. Denne gangen setter han straffesparket mer midt på, og keeperen er igjen på rett plass og får avverget en 2-1 ledelse til bortelaget, synd men sant.
Og der vi ikke får satt ballen i mål på dødball, får Tynset ballen i mål direkte fra et hjørnespark. Etter 45 spilte minutter skrur en Tynsetspiller ballen rett i mål, til stor fortvilelse fra Åfjordsbenken. Dermed 2-1. Og det skulle bli mer. På overtid i førsteomgangen trer de gjennom en indreløper i midten som spiller ballen inn i feltet til en umarkert Tynsetangriper som setter ballen kontrollert i mål til 3-1, og det blir også pauseresultatet. Veldig surt med to kjappe rett før pause, men vi gidde ikke opp av den grunn.

I omgang nummer to bestemte vi oss for å presse noe høyere, for å stresse Tynsetspillerne til å gjøre feil. Vi lykkes tidvis, men de store sjansene uteblir. Halveis i omgangen gjør vi et dobbeltbytte da våre unge talenter Marius og Ørjan entret gressmatta til fordel for Raymond og Kenneth. Vi legger om til 4-3-3 for å gjøre et siste forsøk på å få med oss poeng hjem til Trøndelag, men Tynset er meget solide defensivt og står imot hele omgangen ut. Kampen ender derfor med hjemmeseier 3-1 til Tynset, og vi må reise tomhendte hjem nok en gang.

Neste kamp for oss er førstkommende lørdag klokken 16.00 hjemme mot studentlaget NTNUi, og vi håper supporterne holder motet oppe i tunge tider og møter opp på Åset kunstgress for å heie gutta fram til en etterlengtet seier. 3 poeng hadde vært kjærkomment, og vi trenger all den støtte vi kan få. Minner også om morgendagens hjemmekamp for Åfjord 2 klokken 20.00 mot Ørland 2. Vel møtt!

Dagens Asgeir: Kristoffer Flenstad: Glapp markeringen på 1-0 målet men det var også den eneste feilen til Kris denne Lørdagen. Er solid bakover og meget frisk framover når han kommer på offensive løp, noen han gjorde ofte mot Tynset.

Børs: 

Sindre: 6
John Einar: 6
Christian SB: 6
Arvid: 3
Kris: 7
Raymond: 4
Vidar: 6
Kenneth: 7
Olav: 6
Magne: 6
Martin: 7
Marius: 6
Ørjan: 6
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: