Verdal – Åfjord

Martin scoret Åfjords eneste mål i kampen som endte med tap 3-1..

Verdal – Åfjord (2-0) 3-1
19. serierunde
Verdal stadion 01.09.12

Tilskuerantall: 50-100

1-0 Verdal (8)
2-0 Verdal (36)
2-1 Martin (57)
3-1 Verdal (75)

Gule kort (Åfjord): Raymond

Røde kort: Kent

Lagoppstilling (4-4-2):

Thomas – John, Kent, Vidar, Kris – Raymond, Magne, Kenneth, Arvid –  Martin, Marius

Bytter:
John ut – Ribwar inn (46)

Ubenyttede innbyttere: Christian SB

Referat:

Sist lørdag gjestet vi Verdal, ikke for å tippe lotto, men for å spille fotball. På Verdal stadion ble den 19. serierunden avviklet under flotte forhold. Vi dro til Verdal men en noe tynn tropp, og med kun to mann på benken (hvorav en småskadet) og en syk høyreback fra start gikk vi en tung kamp i møte.

Kampen startet forøvrig veldig bra for vår del, og de første 20 minuttene er det faktisk de gulkledde som kjører kampen på gressmatta på Verdaln. Vi ruller opp flere gode angrep, og det er smått utrolig at vi ikke får ballen i nota. Derimot får vi en midt i trynet allerede etter 8 minutter da vi blir en mann for lite i forsvarsrekka og Verdal kjører et aldri så lite håndballtrekk langs vår sekstenmeter. En god opprulling  med viderespill fra deres venstreside fører til at deres høyre kant tilslutt får stå helt alene på syv meter å pirke ballen i mål bak Thomas.

Siste halvdel av første omgang handler det meste om å forsvare seg, å Verdal triller til tider ball i hatt med hardtarbeidene Åfjordinger. Det er derfor ikke ufortjent da Verdal går opp til 2-0 etter 36 spilte minutter. Det som derimot er litt ufortjent er at de scorer på et frispark som aldri skulle vært frispark. Uansett, 2-0, noe som også blir pauseresultatet.

Etter pause spiller vi oss på ny inn i kampen igjen, og igjen er vi gode i første halvdel av omgangen. Dette belønnes etterhvert med en scoring da Martin banker ballen lekkert i mål med venstreslegga ned til venstre for keeper. 2-1, og 57 minutter var passert.
Etter scoringen blir Verdalingene noe stresset, og vi har et par muligheter til å sette inn utligningen, men det blir med mulighetene. Istedet er det Verdal som øker sin ledelse etter 75 spilte minutter da de kommer løs på sin venstrekant og får slått en pasning 45 grader inn i feltet hvor en blåkledd står og venter på ballen som han triller inn i mål ned til venstre for Thomas. 3-1..

Like etterpå blir Kent utvist da han takler en Verdalspiller som siste mann. Kent er på ballen, men får allikevel marsjordre og må ta seg en tidlig dusj. Men kun ti minutter igjen å spille har vi ingenting å miste, og vi fortsetter kampen med bare tre mann i forsvar. Verdal får som et resultat av dette flere store sjanser til å øke sin ledelse, men lav effektivitet foran mål gjør at kampen ender 3-1. Vi har også våre muligheter på slutten til å redusere, men gode keepere i begge ender stenger buret og kampen ender som sagt 3-1.

Alt i  alt en kamp hvor vi kan ta med oss mye videre på tampen av sesongen, selv om det ikke ble med noen poeng hjem denne gangen. Vi spiller til tider god fotball mot et lag som har vært stabil i toppen av 3. divisjon de siste årene, og det skal vi være fornøyde med.
Børs og dagens Asgeir vil bli publisert i nær framtid.

Dagens Asgeir:

Børs:

Reklamer

One Response to Verdal – Åfjord

  1. Åfjord spilte bra i tider men kansje litt for lite agresiv fårran mål ,får dem litt bedre fart i angrepe så kan Åfjord henge med i tredje div . Hilsen Verdals-Suporter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: