Fjellhamar – Åfjord

Kampfakta:

Fjellhamar – Åfjord 1-2(1-2)
9. serierunde
Fjellhamar kunstgress 07.06.14

Tilskuerantall: 15

0-1 – Gøran Hosen
0-2 Magne Larsen
1-2 Fjellhamar

Gule kort (Åfjord): ingen

Lagoppstilling (4-1-4-1):

Thomas
Arvid – Vidar – D.Viem – Matias
Kris
Marius – Kenneth V – Magne – Mats
Gøran

Bytter:
Vidar ut – John Einar inn (28min)
Mats ut – Fremo inn (63min)
Gøran ut – Nikolai inn (79min)

Ubenyttede innbyttere: Johannes

Kampreferat

Et åfjordslag i flytsonen tok turen til Oslo for 3 helg på rad, og siden vi hittill ikke har reist hjem uten poeng, var det naturlig å et ønske om å opprettholde den gode statistikken. Vi manglet noen spillere som har spilt en vesentlig rolle i laget tidligere i sesongen ettersom Ronny, Moen og Raymond, for å nevne noen, var hjemme denne gangen. Vi hadde nok en gang sjansen til å vise at vi har en bred og god stall, og hadde god tro på at dette skulle gå veien.

Kampen åpnet på best tenkelig måte for Åfjord, for allerede etter 2 spilte minutter, lukter Gøran en situasjon som bare Suarez gjør. Et dårlig tilbakespill jages av Gøran, han vinner ballen og setter den enkelt til side for keeper og sender oss i ei tidlig ledelse.
Vi fortsetter presset og det er tydelig at vi satt en støkk i Fjellhamar. For bare 15 minutter senere, i det 17 minutt, kommer Marius seg fri på siden og legger inn til Magne foran mål, som øker ledelsen til 0-2. En pangåpning av Åfjord!
Fjellhamar svarer imidlertidig fort, og etter 25 spilte minutter kommer høyrekanten til Fjellhamar seg fri, får ballen og reduserer til 1-2. Like etter dette måtte Åfjord gjør sitt første bytte for dagen. Vidar måtte ut med kutt over øyet, og ble sendt til legevakta umiddelbart for å få stripset kuttet. John Einar erstattet.
Kampen og sjansene bølget litt frem og tilbake etter alle scoringene selv om angrepene til Fjellhamar var preget av at ikke alle spillerne hadde lært seg offsideregelen, da de sikkert hadde 20 offside mot seg i første omgang.
De to største sjansene etter scoringene før pause sto kanskje Mats og Magne for. Mats sin sjanse kom etter langt innkast som Gøran fikk foran mål. Mats kom til avslutning på bakerste, men keeper reddet. Magne plukket opp en retur fra keeper som han setter imål, men på en litt merkelig måte klarer dommer å mene at dette var offside.
Uansett, pauseresultatet ble 1-2, og guttene gikk i garderoben med det vi kaller for ei meget farlig ledelse.

Andre omgang blir også preget av mye frem og tilbake. Ingen av lagene klarer å feste noe grep om kampen og begge lag har store sjanser. Fjellhamar har kanskje den største da de runder keeper og sender den på blank goal. Der ligger Kris på målstreken og hindrer Fjellhamar i å utligne! Etter en meget viktig redning fra Kris, ville ikke Thomas være noe dårligere. Fjellhamar får frispark på 40 meter ute på vår høyre side. Ballen blir lagt mot bakerste, og da ingen er på ballen går den mot mål. Thomas reagerer raskt og er helt nede ved stolperota og slår ballen ut til corner. Kjemperedning av vår sisteskanse, som viser en gnistrende form etter skadeavbrekket!
Da Fremo erstattet Mats fikk vi brukt bakrommet litt mer, og det viste seg at det var litt av ei omstilling for Fjellhamars forsvar. Fremo er farlig frempå flere ganger, og etter 75 minutter spilt blir han holdt i det han nærmest er alene med keeper. Dommer blåser frispark, men Fjellhamarspilleren blir bare belønnet med gult kort. Like etterpå er Fremo frempå igjen. Denne gangen setter han den imål, men denne gang blir det dømt offside, noe som ikke så ut til å være ei korrekt avgjørelse. Da Nikolai byttet med Gøran i det 79 minutt, hadde vi to av de raskeste spillerne i 3.divisjon på topp. De var konstante trusler for Fjellhamars forsvar, men vi klarte uheldigvis ikke å sette flere sjanser i mål. Det klarte heldigvis ikke Fjellhamar heller, så når dommern blåste i fløyten for siste gang var vår 4 3-poenger på 5 kamper et faktum! Nok en gang en herlig lagseier der Thomas nok engang storspiller! John Einar og Daniel storspiller og vinner stort sett alle dueller. Kris med sugne returløp og gode brudd! Vanskelig å kåre dagens Asgeir for tiden når hele laget presterer så bra som de gjør!
Nå er denne kampen glemt for spillernes sin del, og de er godt i gang med forberedelsene til Fet kommer på Åset lørdag. Dette ser vi på en meget vanskelig kamp ettersom det i vår øyne er en 6-poengerskamp i nedrykksstriden. Fet kan skilte med ettmålstap mot Verdal og Tynset, noe som på ingen måte er en dårlig prestasjon! Vi håper så mange som mulig tar turen til Åset for å hjelpe oss i kampen om 3 nye poeng!

Dagens Asgeir: Thomas Adsen – Har nok en gang noen meget viktige redninger som er med på å gi oss seieren! Kjemperedningen på frisparket og redningen i en en-mot-en situasjon i førsteomgangen er tungen på vektskålen for at han får tittelen for andre gang på rad.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: