Ranheim 2 – Åfjord

Grunnet trangt tidsskjema for vår freelancer og skribent, er kampreferatet litt forsinket, men her kommer det!

Kampfakta:

Ranheim 2 – Åfjord 4-3 (3-0)
2. serierunde
Åset kunstgress 28.04.13

Tilskuerantall: 15

1-0 Ranheim
2-0 Ranheim
3-0 Ranheim
3-1 Raymond
3-2 Kenneth Moen
3-3 Magne
4-3 Ranheim (str)

Gule kort (Åfjord): Raymond og Oscar

Lagoppstilling (4-2-3-1):

Jan Magne
Marius – Vidar – Oscar – Matias
Magne – Kris
Raymond – Kenneth V – Ronny
Kenneth Moen

Bytter:
Marius ut – Kent inn (45)

Ubenyttede innbyttere: Mats, Sondre og Ribwar

Kampreferat

Vi fikk oss en på trynet i serieåpningen, da Verdal’s Sverre Alstad ga oss en leksjon i hvordan det gjøres foran mål. Vi håpet derimot at det scoringskontoen skulle åpnes mot Ranheim 2 da vi gjestet DnB nor arena. Noen endringer ble som du ser gjort, og kampplanen var den samme som sist, bare at sjansene denne gang skulle settes imål.

Vi gikk knallhardt i strupen på Ranheim 2, og de møtte kanskje et mannskap som hadde bedre kvaliteter enn hva de hadde forestilt seg etter forrige møtes fadeseresultat. (12-1)
Ranheim 2, med Vegard Voll i spissen, hadde mer enn nok med og forsvare seg den første halvtimen, og de kan nok takke en meget god keeper for at vi ikke klarte og omsette sjansene i scoringer. Selv om vi kanskje følte vi var det klart beste laget, kom Ranheim også til noen farligheter. Spesielt fra sin høyre side der en hurtig og god høyrekant gjorde en god figur. Ranheim var laget som klarte å sette ballen i nota først, og ikke sjokkerende er det på dødball/corner det gjøres feil. Ikke bare en, men to ganger skjer dette, og dermed 2-0 til hjemmelaget. Med kort tid igjen, chipper en Ranheimspiller fra 25 meter, og Jan Magne er skråsikker på at den går langt over. Ballen treffer derimot tverrligger og havner rett i føttene på en ranheimspiller som enkelt setter inn 3-0, som også blir pauseresultatet.

Nok en gang er det i avslutningsfasen vi sliter, og hadde vi vært dyktige nok, hadde nok pauseresultatet mest sannsynlig vært av annet slag. Uansett, vi hadde ikke noe og tape, og la om til en offensiv 3-5-2 formasjon der Marius gikk og Kent ble satt inn på topp.
Dette skulle vise seg og være lønnsomt, for når dommeren blåser andre omgang igang, er det vi som styrer det meste som skjer på banen. Vi har sjanser, banespillet og avslutningene, og fikk raskt 3-1 da Raymond fyrte av fra 20 meter.
Ikke lenge etterpå blir Moen spilt gjennom og setter inn 3-2 på lekkert vis da han chipper den elegant over en for dagen meget god keeper. Dette ga blod på tann, og etter en del klabb og babb inne i ranheims 16-meter, legger Kenneth V til Magne som fra 25 meter kliner ballen nede ved stolperota. Dermed var opphentinga et faktum, og vi luktet endelig poeng!
Vi fortsatte og kjøre på, og sjanser til å avgjøre i vårt favør hadde vi absolutt! Men da Ranheim var på en sjelden visit inne i vår 16-meter, ble en ranheimspiller felt litt unødvendig, og fikk et korrekt idømt straffespark. 4-3! Vi klarte aldri og gjøre noe med den ledelsen, og måtte bite i det sure eple for andre gang denne sesongen. Surt, men samtidig veldig oppløftende at vi klarer å spille oss inn i kampen etter å ha lugget under 3-0 til pause, noe vi tar med oss inn mot steinkjerkampen som spilles kl.15.00 på Åset lørdag! Dette er en kamp vi har veldig lyst til å ta årets første poeng i, og ettersom 2 spisser fungerte såpass bra mot Ranheim, går vi ut i en  4-4-2 formasjon, noe som vi tror gjør oss langt farligere på den siste tredjedelen av banen. Etter dagens treningsøkt og bedømme, er det helt klart og tydelig lyst og vilje blandt spillerne, og de er veldig sugne på å vise et forhåpentligvis fullsatt Åset, at årets første poeng blir innkassert allerede lørdag. Håper DU møter og støtter opp om Åfjord, så skal vi gjøre det vi kan for at nettopp dette skal bli realitet.

Vel møtt!

Dagens Asgeir: Kristoffer Flenstad!

les hva Ranheim har å si om kampen :  http://www.ranheimfotball.no/news/article/1ib3xwaf3a2a21n5au7f22vhvm/title/ranheim—afjord-4-3

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: